Почетна / Фудбал / Партизан

Немци пишу: И Дортмунд у реду за Андрију Живковића

Немачки медији, тачније, „Спокс”, сели Андрију Живковића у Борусију Дортмунд! Лист цитира менаџера Ахилеаса Хаџиниколауа, сарадника агента Партизановог вундеркинда Предрага Ђорђевића
ФОТО: ФИФА

Андрија жели да игра у Бундес лиги. Упркос понудама из Шпаније и Италије, Живковић хоће у Немачку – тврди Хаџиниколау.

И додаје:

После освојене титуле првака света млади играчи су три или четири пута скупљи него пре Мондијала. Цена им често постаје нереална и многи одустану од куповине. Живковић је велики таленат, знате шта добијате ако га ангажујете. Добра је инвестиција и појачање за сваки тим, иако многи побегну кад чују колико новца тражимо.

Партизан је, према речима потпредседника Милорада Вучелића, после дербија са Црвеном звездом одбио понуду Бенфике за Живковића од пет милиона евра!

Да подсетимо, црно-бели имају само 25 одсто права на стрелца најлепшег гола на СП на Новом Зеланду, исто колико и његов отац Јовица, док је 50 одсто у власништву Инвестиционог фонда Пинија Захавија.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aha
Dajte im Zivkovica i za tih svojih 25% trazite Jojica nazad. Ako ikako moze, a znam da ne moze:)
Zoran
Živković je vredeo oko 5 miliona evra pre početka svetskog prvenstva, a sada mu je cena 3-4 puta veća, negde oko 15 do 20 miliona evra, što je i realna cena za igrača takvog potencijala i kvaliteta
Šumadinac
Ne bi trebalo zbog sebe i svog razvoja da preskače stepenike mnogo mnogo je naša liga ispod Bundes lige a još se nije potpuno fizički razvio ima 18 godina, po meni pravi put još sezona kod nas pa minimum dve Holandija-Portugal (malo je jedna videlo se na Markoviću) i onda kad bude i fizički i igrački sazreo može neka od top 5 liga..po mom mišljenju Ajax i Herewen klubovi koje mladi igrači ne smeju da odbijaju :D
teoretičar
bolje da ostane još 2 3 godine da ne prodje kao jojić
objektivno
Najbolje bi mu bilo da ostane jos 1 sezonu u partizanu, da stekne jos malo iskustva kod kuce i da se dobro pripremi za ono sto ga ceka pre nego sto ode preko. Imali smo zadnjih godina dosta primera gde su ogromni talenti prerano otisli i nista nisu uradili. A ako vec mora da ide, onda nikako ispod 10 milki!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.