Почетна / Фудбал / Партизан

Атмосфера у црно-белом табору – Милинковић: Стефане, у чему је проблем?

Стефан Бабовић је мајстор на петопарцу, али једну лопту током ''шеве'' није успео да укроти и требало је да уђе у круг.
ФОТО: В. Влајић

- Била је лоша - вајкао се заменик капитена.

- Стефане, у чему је проблем? Била је добра - насмејао се тренер Милинковић.

Бабовић је с осмехом послушао учитеља.

Џиги, кад те капитен зове

Шева, у кругу и...

- Џиги, долази овамо - углас су позвали Нинковића у своју групу Саша Илић и Стефан Бабовић.

Везиста је хтео да остане у старом друштву, пресудио је шеф Милинковић:

- Џиги, долази, кад те капитен зове!

Кренуло је одбројавање, овог пута не до 21 и чврга.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ivke
Babovica napolje iz postave ali i iz kluba.em sto je spor em sto ne zna da igra.A jos i zamenik kapitena,a po kom kriterijum je on to zasluzio zivo me interesuje.Neka dodje vise Markinjos jer onda ce se umanjiti sanse da cemo gledati Babovica u postavi.
Zole
Nadam se da Babovic nece biti starter, jednostavno se ne uklapa u Partizanovu filozofiju brze igre sa malo dodira :) Umesto njega Lukica, taj mali je opasan!
Marlon
Gde moze da se pogleda meč....
rocky
Pogledaj mec sa Rudarom, Babovic uopste ne zadrzava loptu kao nekad. Sto se tice Lukica ali i Golubovica mislim da bi im trebalo cesce pruzati zansu a pogotovo u prvenstvu jer ce se morati tim rotirati ako se prodje dalje u Evropi
Barselinjo
Da li neko zna privodili se neki posao kraju, neki novi igrac? I da li Partizan ima neki procenat od prodaje Jojica, kao i da li ce dobiti neke pare ako Jovetic promeni klub?
Jaric T.Zivadin
Dobijamo pare od prodaje Jovete kao neki znak solidarnosti,kao i ako Mitar promeni klub!
Cik Cajkovski
Do nedelje najkasnije ponedeljka Marquinos a zadnjeg veznog cekamo i biramo izmedju domaceg ili stranca L.Stojanovic ili 1 crnac.
BWA
Stefane odlazi iz Partizana !
Kenan@Pravi profil
Koliko je Stefan promenio karakter je stvarno cudo nevidjeno :D Jel vidoste juce one makazice i ponisten gol Bojinova ? :D
Gravediggaz
Bozinov je klasa. To se vidi svakim njegovim gestom. Iako ne postize golove, doprinece svojom auroma da ceo tim veruje u sebe jer ima jednog takvog igraca u timu. Tako je bilo sa Taribo Westom, koji je bio na zalasku karijere i vec isluzen fudbaler van forme, ali je doprineo svojim iskustvom i pobednickim stavom. Ime i reputacija puno znaci u svetu fudbala. Onda ceo tim krene da veruje u sebe.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.