Почетна / Фудбал / Партизан

Вучелић о „случају Живковић”: Драго ми је ако неће ни Захави и Рамадани да зараде, лично уживам у томе

Црно-бела инспекција: председник Зоран Поповић и потпредседник Милорад Вучелић, дала је још већу ноту озбиљности припремама Партизана у Словенији, у предвечерје новог похода српског владара на трећи пласман у европско сазвежђе, Лигу шампиона
ФОТО: В. Влајић

Специјално за Журнал из Словеније: Владислав Влајић

Питање свих питања: има ли понуда за златне омладинце – Андрију Живковића и Ивана Шапоњића?

Поповић: Не!

Вучелић: Постоји интересовање, али...

Поповић: Учинићемо све да Живковић остане још годину у Партизану. Шапоњић није споран.

Многи тврде – прави је тренутак за продају?

Вучелић: Живковић је наш играч, међутим, питамо се делимично. Шапоњић је скроз Партизанов, нема дилеме.

Поповић: Живковић не може да оде нигде без дозволе клуба. Већина права му је већ продата, покушавамо да пронађемо најбоље решење и профитирамо. Потребан нам је као играч, бар до јануара.

Вучелић: Андрија постаје слободан 30. јуна 2016, ако оде тада – нећемо узети ништа. Драго ми је ако неће ни Захави и Рамадани, лично – уживам у томе. Не кријем, баш бих волео да тако буде, али није фер да Партизан остане без ичега. Продужетак уговора је најбоље решење, рачунамо на његову љубав. Васпитан момак, из дивне породице.

Конкретније?

Поповић: Партизан може да извуче већи део новца ако Живковић потпише нови уговор на још годину-две. Постојећи је јако споран, бавиће се њиме и арбитража. Претходна управа је направила договор да играч оде у клуб где то хоће Захави. Могуће је да са њим уђемо у спор.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gravediggaz
Da dodam, da nije Partizan tvoja prcija, da se ti radujes sto je neko ostao bez novca, a da istovremeno Partizan finansijski ispasta. Budi Dzek, pa nadoknadi razliku i onda napusavaj koga god hoces. Zahavi i Ramadani su nepozeljni, ali nije to odluka iz inata, vec sto su debelo zaradili na Partizanu, koji je zbog njih na debelom gubitku. Najamnji je problem sto je Falji Albanac. Meni isto dodje, nema razlike izmedju Faljija i Damjanca. Sto je jedan Srbin a drugi nije, to je najmanje bitno u celoj prici.
ercov
Dobro i ohrabrujuce razmisljanje nove uprave jer se treba po svaku cenu boriti za Andriju pa to bilo i do januara 2016 godine. On u ovom timu ima svoje zagarantovano mesto i sigurno predstavlja najvece pojacanje za borbe u Evropi. A sto se tice mladog Saponjica on ce tek da eksplodira u tandemu sa Bozinovim. I ako se nismo nesto preterano pojacali za novu sezonu ja opet mogu samo da ponovim,nema boljih fudbalera i pojacanja od nase dece.
Pfc1986
Sta se desava sa dolascima.. Citam na mozartu i novostima da je ilic prodat???
pep
Da,prodali su lopovi velikog grobara Ilica za smesnih 300k, samo zato sto mu je plata 160k.UPRAVA NAPOLJE! !
Sale
Treba prodati Cirkovica, Kojica,Luku,Marinkovica,Grbica osloboditi se tih plata i zaraditi nesto!
pogled sa Avale
.........Gospodine Vucelicu, mi grobari od Vas ocekujemo da budete odgovoran i sposoban podpredsednik kluba, bez sujeta prema bilo kome pa bili to Ramadani, Zahavi.........te Vase niske manire pokazite na Prokletijama, tamo Vam niko nece zameriti
Gravediggaz
Bravo! Palanastvo kao manir nije u skladu sa duhom neceg sto se zove Partizan!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.