Почетна / Фудбал / Партизан

Рукавина о Партизану: Шта да кажем кад одем у клуб? Не познају ме

Током месец дана боравка у Београду, Антонио Рукавина није посетио Партизан из кога је кренуо у свет.
ФОТО: М. Антић

- У Партизану сам провео само сезону, а данас у клубу нема никога из доба кад сам ја био тамо. Променила су се два-три руководства, играју неки нови момци... Мимоишао сам се и са Сашом Илићем, он тада није био у Партизану... Шта да кажем кад одем у клуб? Ни они мене не знају. Пратим шта се догађа, али издалека – каже Рукавина.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ja
A sta da kaze Miljan Mrdakovic?Otisao jos sa 16 godina u beli svet.
Zeljko
Totalno nebitan lik koji ne zasluzuje bilo kakvu paznju, Teraj dalje...
Fk Bezanija
Toni nije posetio ni svoj maticni klub fk Bezaniju,koja ga je lansirala na fudbalsku scenu.Nije dosao da podrzi omladinsku skolu i klince kojima je uzor.Toni je mozda za neke veliki igrac ali nazalost mali je covek.
lika
a nije možda i on legenda jednom sezonom dve to samo u srbiji ima legenda kluba odigra 10 utakmica
Ja
Koliko znam Gogic je dosao u Zvezdu u paketu sa Rajkovicem iz Jagodine.
Ranko
@ sve je relativno...Dobro si uocio za Gogica.. Neka mu je laka crna zemlja!!! Zgranuo sam se kada sam cuo i pitam se, kako? Bar su sportisti stalno na "skenerima" lekara, pa me bas zanima sta je bilo? Derbi o kome pricas, a po meni je bio jedan od gorih, Gogic je odigrao najbolje. Po meni, igrac utakmice. Iako navijam za Partizan i secam se tog naseg nesrecnog poraza, moram da kazem, da smo bili ocajni i jedni i drugi. Nesadrzajan derbi. Primili smo nesrecno auto-gol i pobednik je bio resen. Sve u svemu, zasluzeno. Gogic je gospodario sredinom terena i zaista bio najbolji. Steta sto nije dobio pravu sansu u Zvezdi, a bio je najavljen kao veliko pojacanje.
Прикажи још одговора
pogled sa Avale
........Rukavina je igrao odlicno u Partizanu kod Djukica, ptodali ga u Dortmund za velike pare, Kezman prodat ranije za rekordnu sumu para i ne poznaju ih u klubu.......a Stanojevic je oterao Racu grobarcinu i nije dao sansu Nastasicu, pa ga grobari pamte i slave a oni sada igraju u timovima gde Stanoja i ne poznaju............tata Milija, prokletijski probisvet svoga sina talentovanog i obucenog u Partizanu *gurao* u nekoliko klubova evrope i tako sporog ce Milinkovic morati da ga stavlja u ekipu pa makar nikad Partizan ne usao u LS...........
Carletto
Raca je dobio poziv tada premijerligasa Blekburna za velike pare i sta ti mislis da je on hteo da odbije premijerligu da bi igrao po travnatim kompleksima jsl lige ? A sad mi samo objasni gde si to video da se menja standarni stoper da bi neki klinac igrao po 15 minuta ? Odbrana se ne menja, osim u slucaju nuzde ! Nastasic je tada ispred sebe imao Savica i Krstajica, obojica u tom momentu 3 puta bolji od njega i kako je mogao da igra ? Zamisli da je ostavio Savica na klupi da igra Nastasc, pa onda ovaj kiksne za gol, koja li bi tek tada pljuvacina nastala.
pogled sa Avale
......pred kraj sezone Raca rezerva, povremeno igra (verovatno na nagovor uprave ulazi povremeno u igru).........pripreme u Sloveniji.......poziv Raci, pakuj se prodat si, Raca se oprasta od drugova.......iz bg kazu Raci cekaj, ceka Dura vecu ponudu (proviziju)..........Raca ne trenira 2-3 dana, moj izvor kaze da je Stanoje rekao da ne moze da ga gleda..............Rukavina je za godinu dana kod Djukica postao reprezentativac i prodat, Nastasic je mogao bar 15.minuta da igra u prvoj postavi na zvanicnim utakmicama, verovatno su italijani po vama glupi kada su ga kupili ali za manje pare ..........naklapala dosta
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.