Почетна / Фудбал / Партизан

Партизану 180,000 евра од трансфера Бранка Илића, Словенцу одлична плата

У ноћи између петка и суботе Бранко Илић је спаковао кофере и испраћен од цимера Мирослава Вулићевића напустио припреме Партизана и хотел Арену. Правац Казахстан, нови клуб - шампион Астана
ФОТО: Д. Жарковић

- Остало је само да прођем прегледе и потпишем уговор. Период проведен у мом Партизану памтићу цео живот. Сезона у Казахстану траје до новембра, ускоро се видимо - пружио је Бранко Илић руку окупљеним новинарима.

Наводно, репрезентативац Словеније ће у Астани зарађивати 400.000 евра по сезони (уговор на две године). Партизан ће на име обештећења зарадити 180.000, с тим да се Илић одрекао заосталих дуговања у износу од 100.000.

- Можда је Партизан могао и боље да прође, али испуњена је жеља играча да оде у клуб у којем ће имати много боље финансијске услове - рекао је потпредседник Милорад Вучелић.

Није тајна, Партизан је због плате од 160.000 евра годишње хтео да се одрекне Илића, штопер је, при том, био незадовољан статусом трећег штопера.

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Пријатељ Митар из Дубича
Ми то гледамо са спортске стране, једини репрезентативац у тиму, јако солидан за те паре, покривао више позиција, професионалац као да није Србин, захвалан и вредан као Немац. Они у управи то гледају другачије, 280.000 + плата за наредну годину 160.000 је скоро пола милиона, од тога клубу 200.000, странци 150.000, наши џепови остало... Е сад, оних 100.000 што му дугују за плату не треба сабирати са обештећењем, јер тих пара ионако нема. Да их има, они би му дали. Те паре су одавно узете и дате странци (патент имате на другој страни брда, играчи се одричу зарађених плата, иако пара никада није ни било). Дакле, оне једноставно НЕ ПОСТОЈЕ!
Gravediggaz
Uprava napolje!
Aha
Nema potrebe za tim. Jos. Ali objektivno, ovo im je bio veoma los potez. Isto kao sto je, po meni, bilo i pustanje Drincica, odnosno Volkova.
sale z.
Šteta, dobar igrač, sad smo opet u dubiozi, štopera ni od korova, dva povredjena, Ostojić i Ćirković izbor. Bandalovski, čudna mi je i njegova pozicija, nigde ga nema, možda i on ko Branko ode negde. A mi i dalje nemamo levog beka, nemamo tog zadnjeg veznog, od Markinjoša ostadoše samo naslovi u novinama... Pitam se šta je sa Djordjem Lazićem. Lično bih voleo njega kao povratnika, dosta bi nam značio, a kako mi se čini istekao mu je ugovor 30.og juna. Ali parni valjak je sporohodna mašina, naćićemo mi igrače za potrebna mesta, ali sporije, pa onda šta ostane.
BoboVijeri
SVAKO OPRASTANJE DUGOVA JE OTIMANJE PARA, Vucela jutros uz kaficu broji zelene novcanice.
BoboVijeri
Ponovo malverzacija kao sto je objasnjeno na B92, drzava namerno to nece da vidi. Tih 100 000 je zavrsilo u dzepovima ljudi iz SNSa, i ovog sto kaze da nije vise u SPSu a bio je tamo 30 godina.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.