Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан позајмио играча Новом Пазару

Македонски фудбалер и члан Партизана Стефан Ашковски наредну сезону провешће на позајмици у Новом Пазару
ФОТО: Н. Неговановић

Током каријере Ашковски је наступао за Телеоптик, Доњи Срем, Напредак из Крушевца и Шкендију, док је за екипу Партизана забележио три наступа и постигао два гола.

Ово је друго данашње појачање Новог Пазара, пошто је претходно потписао такође македонски фудбалер Иван Настевски.

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

slaninar
Ko ce kome,ako nece svoj svome
Cik Cajkovski
Isto kad se vi crvenobeli sastanete samo mnogo gore.
enes np
Zamisli Slaninar to kaze. Pa vi niste uzeli Zvezdi bodove ni blizu kao Partizanu.. Te uzvodili drugu postavu, te povredjeni najbolji, te nekako primite neke golove. Tako da vi nemate pravo da pricate o nama..
FkpCascais
Aškovskog ne gledam već par godina, uopšte ne znam u kakvoj je sad formi i kako igra, ali mi se onda činio kao solidan igrač koji može da pokriva celu levu stranu, dinamičan, bek tipa koji se lako prilagodi ulozi krila, interesantan kada trener menja taktiku iz 4-4-2 ili 4-5-1 u 3-4-3 ili 3-5-2 gde odbrana ostaje sa 3 centralna, a bekovi postaju krila. El Munir mi je delovao upravo isto tako igrač pogodan za takve šeme. Baš ću obratiti pažnju na Aškovskog sad dok bude u Novom Pazaru.
XXXL
aju levog beka na pozajmicu a mi nemamo levog beka. Sve jsno ko dan,ova uprava namerno steti Partizan,a Milinkovic cuti na sve to, Na kraju ce za neuspeh on biti kriv.
Nikola
Znaci eto Partizanu 6 sigurnih bodova.
Enes np
Sta lupas bre? Pa mi smo Partizanu uzeli duplo vise bodova od Zvezde. Jedini put kad smo vam uzeli bodove je prosle sezone, sve ostale ste nas dobili. A realno niste bili bolji ni pretprosle sezone, i nekako ste se provikli. Tako da ce Pazar biti posten i igrati punom snagom protiv blizanaca, pa ako budu bolji neka pobede.
Cik Cajkovski
Nikolija pevaj; ciganka sam mala i prodajem cvece moja zvezda prva nikad biti neceeee
Прикажи још одговора
teodor
Odlican igrac, izuzetno talentovan i vrlo drag momak. Moze da igra levog beka ili krilo i , osim sjajnog driblinga ima izvanredan osecaj za gol, centarsut. N.Pazar je stvarno dobio izvanrednog igraca . njemu treba samo kontinuitet igrara.Licno bih ga forsirao na poziciji levokrilnog napadaca. Inace, N.Pazar bi mogao da dosta lako dodje do Ivana Petrovica, zadnjeg veznog, verujem da bi Partizan i njemu izasao u susret.Taman da zameni jevtovica.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.