Почетна / Фудбал / Партизан

Радосна вест за Гробаре: Фабрисио спреман за десет дана!

Радосна вест за навијаче Партизана – Фабрисијева повреда задње ложе није теже природе!
ФОТО: В. Влајић

За десетак дана биће у строју. Од тренера и доктора зависи да ли ће бити у тиму већ 14. јула против Дила Горија – истиче Милош Вазура, уз напомену да Бразилцу и те како прија дружење са Абубакаром Оумаруом, полиглотом који говори чак и португалски.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BODJA
Burazeri nemoj te lupati Fabrisio ekstra igrac jos u paru sa Balazicem bice strasan tandem u napadu Bozinov i Oumaru a odmah iza njih Zivkovic i Markinjos(ako dodje a verovatno hoce) i sa njima jos Grbic. Bice ovo strasna ekipa ;)
p.f.c-Ljig
Oumaru ima skrivenu povredu ! Božinov takođe, čim pojačaju ritam videćete kada popadaju na tracu ! On nije mogao da prođe probu u Muskronu....katastrofa !
uzego ti margarin i masna salama
bot je dobio okrajak izgleda pa udarnicki roka po tastaturi
Branko
Samo bez zurbe, sa povratkom na teren. Nema potrebe da se zuri, posto imamo tri stopera tako da, neka se potpuno oporavi pa onda na teren. Dugacko je prvenstvo i utakmice u LS ili LE.
Cleo
Tako je,polako,tiha voda breg roni,napred PARTIZAN !!!
Dragi
Oba stopera partizana su povredjeni, ne treba zuriti sa povratkom jer ima jos i Cirkovica i Ostojica
Прикажи још одговора
Goran
Odlično, već od revanša opet Balažic i Fabrisio u paru.
Cik Cajkovski
Nezaboravi ni na Miladina Stevanovica.
novi stoper na vidiku
stize Srdjan Babic
Прикажи још одговора
srele
Ja se nadam da Oumaru nije doveden zbog poznavanja jezika!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gravediggaz
Oumaru ce tek pokazati kakva je klasa. Nadam se da cemo se kvalifikovati za neko takmicenje, jer tek onda mozemo da vidimo kosmos stasmos.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.