Почетна / Фудбал / Партизан

Борјана кренуло и у љубави: Голман Лудогореца у вези са директорком маркетинга Партизана

Милан Борјан је после сјајне сезоне у нишком Радничком лако пронашао нови клуб, постао је члан шампиона Бугарске Лудогореца

Али, није Милана Борјана кренуло само на пословном, већ и на љубавном плану. Наиме, канадски репрезентативац од недавно је у емотивној вези са директорком маркетинга Партизана Снежаном Филиповић.

Пред почетак сезоне, а пре одласка у Лудогорец, Борјан је био на мети Црвене звезде. До трансфера ипак није дошло, с обзиром да је први чувар мреже црвено-белих Предраг Рајковић још увек у Љутице Богдана.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bushner
Som se dugo ceka, zato je skup !? Snezanine drugarice prate decu na fakultete a ona peca mlade kolege od njenog brata i vezba ih za zivot u *strasnoj vezi*
Ja
E kako nije smuvao Snezu kad je napustao Radnicki,ili dok je trajala sezona...
lanmiiii
Cimi mi se da je on iz Ludogoreca dosao na pozamicu u Radnicki?!
Само '23
Лоше ти се чини...
Carletto
Kada bih postao predsednik Partizana, prvo sto bih uradio jeste isterivanje ove iz kluba. Pa ovo je bre kao da nam ona Sandra bude recimo generalni sekretar. Bruka za klub!
Bojan
To je realnost, sramota za klub kakav je Partizan. Ovako samo blati, a razume se u marketing kao Indijanac u opanke.
kum zorzo
Za Snezanu veza, za Borjana avantura sa starijom kokom............posle ovog ljubavnog iskustva Borjan ce preci na piletinu i pokazati da je frajer
Bojan
Pa ona je i dosla u Partizan zbog toga, ne zbog marketinga. Da je trebao neko doci ozbiljniji, dosao bi. Vec se planski radilo, jer ocito da se u marketing razume kao kinez u mamuze.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.