Почетна / Фудбал / Партизан

Тешовић: Савићу и Остојићу, срам вас било!

Дарко Тешовић показује огорченост чињеницом да му упорно не дају прилику да добије ПРОФИ лиценцу.
ФОТО: М. Спасојевић

- И раније сам говорио – треба да буде огромна срамота Дулета Савића и Милољуба Остојића! Заговарају основни рад, као подлогу за све, са младима, са децом. Ја то радим годинама са успехом, у врхунском клубу и сматрам да испуњавам све критеријуме за ПРОФИ лиценцу, а они су ми на том путу. Има тренера који нису одрадили ни један тренинг у каријери и не испуњавају критеријуме и који нису ни близу оног што сам ја до сада урадио. Поштујем сваког, али поштујем и себе и зато сам оправдано, љут и огорчен.

У даху је наставио:

- Нека им буде, ничија није горела до зоре. Важно ми је да поново освојимо титулу, да још који дечак закуца на врата првог тима, а двојица седамнаестогодишњака већ јесу. То је моја радост и Партизанов успех.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zole
Darko Tesovic buduci Partizanov "sir alex ferguson" :) covek je genije, jedva cekam da ga vidim na klupi PFC
Ranko
Samo polako Darko!!! To sve sto rade, govori o njima. Sesce sve na svoje mesto. Samo budi strpljiv i vredan, kao sto si fudbaler bio. U medjuvremenu, spremaj sto bolje tu decu za prvi tim. Da kidaju u svojim kategorijam, pa posle da nastave u seniorima. Ti klinci, dobro selektovani i spremni, su blago Partizana. To je najbitnije. A ove sto pominjes, mislim, sta reci? Ko sve danas nema licencu, a Tesovic "ne ispunjava uslov"!???!
Legenda
Tesovic je odlican trener pogotovo u radu sa decom sto sam mogao i sam da se uverim, on je pre svega covek.
srele
Darko je izuzetan stručnjak. Školovan! Jedva čekam da ga vidim na kormilu Partizana!!!!
batica
zvezdini kadrovi, ljubomorni na uspehe Antića, Paunovića, Drulovića. A šta su uradili Lalatović, Kosanović, šta je osvojio Prosinečki, Koje rezultate kao treneri imaju ova dvojica pa oni odlučuju ko može a ko ne da dobije pro licencu Poslati prijavu i tražiti arbitražu UEFA. Kad zvezda ne može da osvoji bilo šta hajde da ne damo pro licencu trenerima iz Partizana. JADNI STE

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.