Почетна / Фудбал / Партизан

Милинковић: Апсолутно не жалим због тога што смо позајмили Ашковског

Два гола за Нови Пазар постигао је Стефан Ашковски, играч који је на позајмици из Партизана. Ашковски је поред два гола, изнудио и два једанаестерца
ФОТО: С. Жупљанин

Новинаре је после меча у Новом Пазару занимало и да ли Милинковић жали што се лако одрекао тог играча, на шта је он поново кратко одговорио:

Не, апсолутно.

Утакмица у Новом Пазару одиграна је пред око 5.000 навијача. Осим минутног прекида на почетку меча због убацивања петарди на терен није било других инцидената.

Не бих да коментаришем амбијент, али никада нећу моћи да прихватим толику количину набоја и мржње према противничком тиму – рекао је Милинковић.

Коментари34
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DUKI.Tek toliko da se zna
O cemu pricamo- Kao prvo: Milinkovic se nista ne pita ko ostaje u Partizanu a ko ide-svi znaju da to dogovaraju Stojadinovic,Damjanac i UPRAVA Partizana. Kao drugo:Milinkovic nije samostalan u odlucivanju tako da je ovu odluku doneo neko drugi a Milinkovic je morao to da sprovede u delo. Kao trece:mnogo je bilo bitno da Partizan pobedi u N>Pazaru akoliko je vazno videce se vec sutra a i na kraju sezone
Milinkovicu
Posle ovakve utakmice i izdanj Askovskog, mozda bi apsolutno trebao da zalis sto je askovski pozajmnljen novom pazaru, izuzev jedino to, da treba pomoci i drugim klubovima da igraju kvalitetno, a ne da su svi u partizanu i zvezdi, eto askovski im popravio prosek,neka tako nastavi, pa i postigne het trik protiv crvene zvezde za pobedu novog pazara, sve je moguce pa i to, pa neka se tako i desi,pozdrav
Rale
Partizan je trebao da odmori A.Zivkovica,Balazica,Vulicevica, Brasanca i povredjene Oumaru-a, Bozinova.N.Petrovic, Jevtovic i Fabrisio morali su da igraju.Marinkovic je takodje trebao da bude u timu ,obzirom da je iskusan igrac i ne bi podlegao atmosferi kao sto je bio slucaj sa mladima.
Zuk
Forsiranje Ninkovica je glupost ,momak ne vredi apsolutno nista.Dok ima vrednost na trzistu ,treba ga se resiti.Nasuprot njemu Askovski je bi stalno u nemilosti i bez prave sanse.
Torcidaš
O tome ja svo vrijeme pišem ovdje... Poštovan da si!
Zuk
Mladi Glavcic dobio je priliku da igra sa 15 godina a Askovsk nije.UPartizanu tj . njegovom rukovodstvu ima nelogicnih odluka kao naprimer zestoko forsiranje Ninkovica a ovaj to nicim nije zasluzio.Da sam ja kojim cudom trener u Partizanu,

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.