Почетна / Фудбал / Партизан

Педрацини: Не бојимо се вруће атмосфере, сећам се да сам био на Маракани пред 80.000 навијача

Помоћни тренер Стеауе Масимо Педрацини рекао је да не постоји фаворит против Партизана у реванш утакмици квалификација за Лигу шампиона и поручио да се нада да ће његов тим дати брз гол који би олакшао пролаз у наредну рунду.
ФОТО: ФК Партизан

– Овај меч је веома значајан за обе екипе, не само за нас. Одлично смо се припремили, свесни смо да имамо шансе да се квалификујемо, потребан нам је гол. Морамо да будемо стрпљиви и надамо се победи, шансе су 50-50 – рекао је Педрацини на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Први дуел у Букурешту завршен је резултатом 1:1, али италијански тренер мисли да је Стеауа заслужила више од ремија.

– Многи су причали да је Партизан био бољи, али ми мислимо другачије. Примили смо извештај где смо ми доминирали, у поседу лопте, дуелима и шансама. То нас уверава да ће бити отворен меч и радујемо се пуном стадиону – навео је Педрацини.

Он је додао да ће Партизан много ризиковати уколико буде чувао резултат.

Са друге стране, ми ћемо тражити гол. Ипак, то не значи да ћемо се превише отворити, већ да ћемо бити хомогени – навео је тренер румунског шампиона.

Он је поручио да се не боји вруће атмосфере на сутрашњој утакмици.

Педрацини је у сезони 2005/2006 радио у Србији као помоћник Валтеру Зенги у Црвеној звезди.

Сећам се да сам био на Маракани пред 80.000 навијача. Знам каква нас атмосфера очекује, али играчи Стеауе морају да знају да издрже притисак са трибина. Нисам добио никакве информације из Београда, више смо анализирали Партизан преко дискова.

На питање домаћих новинара да ли зна на српском језику да каже „Честитам Партизану на проласку у наредну рунду”, Педрацини је одговорио на српском „До виђења пријатно”, алудирајући на пласман Стеауе у плеј-оф Лиге шампиона.

Капитен гостију Фернандо Варела рекао је да његов тим очекује једна од најзначајнијих утакмица у сезони.

Чуо сам да ће стадион бити пун. Навикли смо да играмо пред пуним трибинама и драго нам је што ће такав случај бити сутра. Очекује нас тежак меч, вероватно најзначајнији у сезони – закључио је Варела.

Реванш утакмица трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Партизана и Стеауе игра се сутра у Београду од 20.30 сати.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

No1o
Nema nista gore nego kad ne poznajes ni jezik ni mentalitet a dodjes u neku zemlju da radis . To se najbolje vidi po ovoj izjavi posto su covjeka lagali da je 2005 na utakmici bilo 80 000 a mogu da zamislim sta su mu sve pricali i oko kojih sve stvari su ga lagali i kako su ga varali kad su druge stvari u pitanju.
stuj
Nije Marakana, vec Rajko Mitic i nije 80.000 , vec maksimalno 52.000
Mrš
80.000 juče...
Војна хунта
Сећа се он 80,000 у Митићевој рупи чији је капацитет 50,000!? Сећаш се ти своје чукунбабе:-))
Juznoprugas
Sramotno je i ne korektno da trener Steaue Mirel Radoi ne dodje na konferenciju za stampu?To je vredjanje i omalovazavanje FK Partizan i celokupne Srpske javnosti kao i nasih medija.Sta ima Pedracini Italijan da prica i laze maze o nekakvom ponosu koji imaju Rumuni kao narod?!Istorija je pokazala da Rumuni nemaju ponos nego uvek idu uz jaceg i beze ka vecem!Npr. vise sam ocekivao da cujem Helmuta Dukadama istinsku legendu Steaue koji im je doneo Evro titulu 1986 covek je bio treningu a niko ga ne prepoznaje niti ga ko sta pita?!To je sramota nasih medija!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.