Почетна / Фудбал / Партизан

Андрији Живковићу годишња плата у Партизану милион евра

Потпредседник Партизана Милорад Вучелић гостујући на СОС каналу изјавио да ће младом златном репрезентативцу бити понуђен нови уговор уколико се црно-бели пласирају у Лигу шампиона
фОТО: М. Рашић

Потпредседник црно-белих Милорад Вучелић у емисији Тотал сокер изјавио је да гарантује Андрији Живковићу милион евра за годишњи уговор уколико тим из Хумске уђе у европску елиту.

- Андрији ће бити понуђен уговор на милион евра ако уђемо у Лигу шампиона. Нисам причао ни са председником, ни са директором клуба о томе, али ја већ сада могу да гарантујем да ће му то бити понуђено.

Сада је на Андрији да се са саиграчима постара да у среду савладају белоруски БАТЕ Борисов, који из првог меча има предност 1:0.

Живковић има важећи уговор до лета 2016.

Коментари66
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

neso paris
vucilicu smesniste a i vas partizan sta si nudilo milione evro za zivgovica tisi prevarijo bole tajnovac dasi nudijo nenadu bijekovicu on bi dao 6 golovan umesto zivgovica bukate srbski fudbal a za utehu i da dozivlate na vratite u muzeu zvezde da vidite evropiski kup i sveski kup sampiona pa malo da smirite vase civce jerbo zvezda stae osvoila vicite jos 1000 godina necete da sajnate
Bojan
A.Zivkovicu dati million evra po sezone u novom ugovoru, I otkupnu klauzulu od 25 miliona. Takodje, u sledecoj sezoni mu dati I kapitensku traku, jer je to zasluzio.
Јаша Ресавац
Онда би Брашанац требао да има 10. милиона јер је он кориснији од пола тима Партизана. А онај бугарин није ни за 100 евра.
Aha
Podrzavam ideju da se Zivkovicu ponudi milionski ugovor, ali ne pod uslovom da udjemo u LS, nego pod uslovom da je poslije potpisivanja istog 100% u vlasnistvu Partizana. E sad, to sve na stranu, ovakve stvari se ne iznose u javnost dan prije jedne od najvaznijih, ako ne i najvaznije utakmice koju cemo igrati ove sezone. Veoma glupa i nepotrebna izjava, ali 'ajde da vidimo i sta ce od svega toga biti. Ko zna, mozda ovo na kraju bude imalo i pozitivan efekt i mali sutra odigra utakmicu kraijere za nas.
Пиши ћирилицом
Гледај сада цркавање ових са друге стране брда! Сад иду спин вести о фантастичној посети против Јавора са све купљеним картама и неплаћеним порезом на приход, неком новом галактичком странцу који долази да игра за кикирики, али о космичкој Звезданки је чуо оде и слично, ха, ха... Вучела је превејани лопов и хохштаплер, али оваквим балонима ће Цигане скратити за по неколико година живота....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.