Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан доводи двојицу репрезентативаца

Не долази Красић, али у Партизан у понедељак стижу четворица фудбалера од којих двојица имају статус репрезентативаца! И то каквих!
ФОТО: Д. Жарковић

Милош Красић се одлучио за Пољску, али су се четворица ипак одлучила за Партизан.

У Хумској ће у понедељак да падну четири парафа, и то каква. Црно-бели су договорили сарадњу са двојицом репрезентативаца.

Опширније у штампаном издању сутрашњег Журнала

Коментари97
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobari
RAJKOVIĆ - REP-,LEKOVIĆ,DEVIĆ NE IGRA ZA REP ODAVNO,ZDJELAR-REP-
lolo
Reprezentativci, ali bivsi, na mestu zadnjeg veznog dolazi Predrag Pazin, vraca se u klub posle 15 godina. fudbalu se vraca posle 5 godina...u medjuvremenu se bavio privatnim biznisom, na mestu levog beka dolazi nam Zoltan Sabo, koji dugo nije u takmicarskoj formi, ali izjavio je da je formu odrzavao u privatnoj teretani. proverene informacije.
Yugo
Ja mislim da ce jedno od pojacanja biti Covek koji je zadnjih mesec dod dva trenirao sa Partizanom. A one je Dzonatan, ako se nevaram.
Karlo Veliki
U igri su stoper i napadac.
...
Malo je vremena da se nesto uradi a nasi i skrtare pored svega. Ganjaju se slobodni igraci i igraci sa pozajmicama. Zato komsije namestaju iz kola u kolo. FK Prelaz i putujuci cirkus Kokezin rade punom parom. Za njih nema krize sve je poskupelo, pa im pare nisu problem. Vladin automat radi non stop.
Karlo Veliki
To sto Krasic i Jovanovic ne dolaze ne samo da nije tragedija vec je pun pogodak.Vedrujem da Lekovic sigurno dolazi a ako dodje i Zdjelar to je vec dovoljno. Sve preko toga,stoper i napadac,bilo bi KOMUNIZAM.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.