Почетна / Фудбал / Партизан

Ђорђе Јовановић потписао први професионални уговор са црно-белима

Серију потписа уговора наставио је члан Омладинске школе Партизана Ђорђе Јовановић (15. фебруар 1999.) који игра у екипи кадета Драгана Кецмана
ФОТО: ФК Партизан

Ђорђе Јовановић игра на месту шпица и један је од најперспективнијих, како у својој генерацији, тако и целој школи Партизана. Уговор је потписан на три године, с обзиром да Јовановић није пунолетан.

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ђак 946
Није ми јасно како Партизан у нашој школи не производи добре штопере и бекове,да ли је то до тренера и лоше селекције или до лошег скаутинга.Ово што долази у Партизан не одговара реномеу нашег клуба,осим Вулићевића и малог Јевтовића остало је нула.Играчи израсли у нашој школи играју срцем за наш клуб и не понашају се кукавички на терену.
Sivi tic
Bravo za ovaj potez uprave mali je za 2 klase bolji od svojih vrsnjaka svi treneri kazu da podseca na Benzemu
Milos1976
Potpisuje Ivanic?!Izgleda da smo se otvorili..☺
Mafija je rekla da ne moze
Ma kakvo potpisivanje, ni da damo pedeset miliona ne postoji taj igrac iz domace lige ili nas igrac napolju sa cijim agentom je terzoman u nekim odnosima, a da mi mozemo da ga dovedemo! Svaki takav pokusaj bice ili vec jeste izbusen. Zato ce i dalje da ih odvaljuju anonimni sarlatani po kazahtsanu ili gde ih vec put nanese u pretkolo pretkola.
mix
Verujte, ja se najvise radujem kad potpisu sa Partizanom njegovi klinci! Onda znam da vredi ta akvizicija i samo je do momka da se potrudi i verujuci u sebe i uz ljubav prema klubu da vredno radi i uspece! Sve ostalo, hm... Srecno momku i da bude igracina o kom ce se pricati!
Pero
Delija sam, cestitam Partizanu na ovakvim potezima onog trenutka kada u nasoj ligi budu igrali omladinci u 80% u svakom timu nasa liga bice mnogo bolja, kvalitetnija i jaca a i necemo da ispadamo u predkolima ili plej ofu to jedino nije slucaj sa Partizanom lepo se pojacao na levom boku mislim na subica , svidjaju mi se kako igraju Stevanovic, Bogosavac, Brasanac, Lukic, Vulicevic,Zivkovic i Saponjic a lepo igra i Oumaru on je u Vojvodini dokazao da je klasa

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.