Почетна / Фудбал / Партизан

Вазура: Иванића доводимо на зиму, Рад из принципа не жели да прода играча Партизану

Партизанови челници били су најактивнији последњег дана прелазног рока. Црно-бели су последњег сата прелазног рока довели Алена Стевановића из Торина, краће време репрезентативца Србије у мандату селектора Синише Михајловића
ФОТО: Д. Жарковић

Стигао је у Партизан и Немања Михајловић из Рада, али је он потписао за Телеоптик и дрес Парног ваљка може да обуче од јануара 2016.

Преговори са Војводином за Мирка Иванића трајали су до понедељка пред поноћ. Новосађани су на крају одбили понуду и задржали једног од најбољих играча. Пресудила је заправо жеља Иванића да после Црвене звезде у истом прелазном року не пређе у Партизан.

Иванић је остао наша неиспуњена жеља. Нисмо успели овог лета, али то не значи да одустајемо. Покушаћемо да га ангажујемо у јануару или у јуну следеће године – нагласио је Милош Вазура, генерални директор Партизана.

Изненађујуће делује одлазак Немање Михајловића из Рада у Партизанову филијалу Телеоптик. Члан црно-белих постаће од јануара 2016. и потписаће четворогодишњи уговор.

Михајловић је био наша жеља још од јуна, али Рад из принципа не жели да прода играча Партизану. Једино смо на овај начин могли да обезбедимо његов долазак код нас за шест месеци – образложио је Вазура.

Коментари57
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mido
Greska Partizana, koja ga je kostala preko petnaest miliona € je sto nisu na vreme doveli pravog stopera i boljeg levog beka.Stedeli su na pogresnom mestu.Oumaru,Trujic,Babovic kasnije Lekovic,Stevanovic pa i Stubic su solidna pojacanja.Nije mi jasno zasto su doveli onog Kosovica kao zadnjeg veznog ?Greska je sto nije napravljena poduza transfer lista jer igraci kao Luka,Ostojic,Petrovic,drugi Petrovic nisu za nesto vise.Mlade igrace bez iskustva kao Bogosavac i drugi su morali biti pozajmljeni.Grbicu treba dati sansu a Milinkovic neka se malo zamisli na svojoj taktici.Ne moze jedan klub sa onako supljom odbranom igrati u prilicno napadackoj formaciji.Imam osecaj da ce Partizan sa jacim evropskim timovima morati igrati sa tri centarhalfa jer Fabricio i slovenac se slazu kao rogovi u vreci.
kum zorzo
.......rukovodstva klubova Rada i Vojvodine pokazuju kakav smo mi narod......uzas.........nece da prodaju igrace klubovima iz Srbije...............a nemci mogu da posluze kao primer, evo sada Salke proda Drakslera Wolsburgu za nisu cenu od ponude Juventusa a tako godinama Bajern kupuje najbolje igrace iz Nemacke od nemackih klubova...........mi smo ponosni na prokletijski inat a sa njim se neide u evropsku kulturu..........dzaba zivot u evropskim gradovima BG i NS.............sam pristanak Nemanje Mihajlovica da pola godine igra u nizu ligu pokazuje kakve sposobnosti i ljudske vrednosti imaju ljudi u upravi Rada.......
armatura
Kao što i dva rukovodstva jugoslovenskih klubova partizana i zvezde pokazuju kakav smo narod !! Nemački, Italijanski i bilo koji drugi klubovi NE UNIŠTAVAJU Srpski fudbal i sport uopšte svojim bahatim i kriminalnim radnjama. Ovo je jedini način borbe protiv jugoslovenskog okupacionog terora,koji još živi i radi za tita i partiju. Tite im više nema ali partije su još uvek tu
je li slanino?
a sta smo mi to duzni i kome?
Прикажи још одговора
Prazna prica smesne uprave
Ti kad bi stvarno planirao da dovedes tog Ivanica ne bi lupetao javno o tome nego bi dogovorio uslove sa njim vec sada i cutao. Ovako plasiras cistu demagogiju navijacima da ispadne kao zestoko ste se borili za njega, ali eto uvek vam neko podmece klipove i sabotira.
ja
igrac koji nije otisao za 1.2 miliona u francusku ce po toletovim pravilima zavrsiti u nk partizanu,sramota u kakvoj drzavi zivimo gde pravo ne vazi samo pravo jaceg odnosno diktatora toleta
Knego
Dignite ruke od ovog momka, on upoređuje više nego duplo manju Zvezdinu ponudu sa Partizanovom. Za 1,5 miliona kupiće se tri dobra igrača.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.