Почетна / Фудбал / Партизан

ПАРТИЗАН: Суспендовани Петровић и Лука, Стевановић и Богосавац у Телеоптику

Руководство Партизана суспендовало је првотимце Ивана Петровића и Предрага Луку. Обојица ће тренирати одвојено од првог тима, сваким даном сем недељом од 8 часова са тренером Кажимиром Штокићем.
ФОТО: В. Марковић

Петровић није желео да оде на позајмицу у Борац из Чачка, у Партизан је иначе стигао прошлог лета из крагујевачког Радничког, Лука је одбио да буде уступљен Новом Пазару. Бивши играч Младог радника и Рада већ дуже није у првом плану тренера Зорана Милинковића.

- Понудили смо им да оду где ће да играју и да и даље од Партизана примају исту плату. Имају право да одбију, али и ми да им променимо термине тренинга. Много је играча у првом тиму и да би стручни штаб могао нормално да ради морали смо да смањимо број играча на тренинзима – рекао је Милош Вазура, генерални директор црно-белих.

Јуче поподне одржана је и седница Управног одбора Партизана.

- Није било важних одлука. Усвојили смо одлуке о уговорима нових играча – додао је Вазура. З. Р.

Миладин Стевановић и Мирослав Богосавац поново ће на позајмицу у Телеоптик. Уочи затварања прелазног рока црно-бели су десног и левог бека поново уступили филијали, где ће добити прилику да играју.

Стевановић је златни српски омладинац са Новог Зеланда, прошле јесени после повреде Мирослава Вулићевића играо је за први тим. Богосавац је прошле сезоне био омладински репрезентативац код селектора Ивана Томића

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aha
Razumijem reakciju kluba, ali moglo se to i moralo ipak malo drugacije, s malo vise ukusa, i to posebno prema Luki. 'Ajd' da kazem da razumijem za onog Petrovica koji, ja mislim, nije nikad ni debitovao za nas ili je mozda usao u igru u 1-2 nebitne utakmice, ali Luka je ipak igrao, da ne kazem, redovno za nas u jednom periodu i to znao je ponekad da bukvalno preokrene utakmicu. Ne znam; mislim da nije korektno prema njemu. Mislim, bilo je korektno razgovarati s momkom i reci mu, "takva je i takva stvar; mi mislimo da je za tebe najbolje da ides na tu pozajmicu, pa cemo na kraju sezone vidjeti sta cemo i kako cemo", ali i Luka je imao pravo da na to kaze ne, to jest, da ce radije da ostane u Partizanu i da se, kroz rad i zalaganje na treningu, i dalje pokusa nametnuti treneru. Toliko je bar zasluzio od nas, ja mislim.
rep
sad cete vidjeti da petrovic vise nece ni jednom biti pozvan za reprezentaciju jer vise nije clan partizana ,a do sada je pozivan samo jer je bio dio partizana .. nikako ne kontam kako iz partizana se pozivaju petrovic,cirkovic i trujic nista posebno ne igraju takvih u nasoj ligi ima koliko hoces ,a i u partizanu
Aha
@rep Jel' znas ti uopste o cemu pricas i sta pises? Koji crni Petrovic? Koja crna reprezentacija? Ccc... vidi se zasto si dosao ovde – ne da kazes nesto pametno, nego samo "nek' je samo protiv Partizana, a o cemu se radi nije ni vazno". Jel' znas ti, covjece, da prezime Petrovic nosi, figurativno pricajuci, milion ljudi? Nije Nemanja Petrovic jedini Petrovic u Partizanu? Ili ti to jos uvijek pricas o Raci? Znaci, covjeku koji je iz Partizana otisao jos prije 4 godine? Ccc... znaci, da se krstis i lijevom i desnom kakvih sve ljudi neces ovde naci.
pfcbgd
Kako vas vise nije sramota? Da li je FK Partizan privatno vlasnistvo jednog klinca Vazure koji sebe naziva direktorom? Sta je taj nazovi direktor licno ucinio za Partizan?! Ko si ti da sam odlucujes i uskracujes pravo na zivot, da naredjujes da Luka ne primi platu kao i Petrovic? Da li iams grize savesti da znas da je Luka otac troje dece...Ko se usuduio iz kluba da svim igracima sem Luke i Petrovicu ne da platu. Stramno ste ih suspendovali i odredili im trening u 8 ujutru da treniraju sami sada im nedajete i parce hleba!!! Ko si bre ti Vazura, dok nisi seo u fotelju Partizana niko nije cuo za tebe! LUKA IZDRZI JER SI I GORE STVARI PROSAO U ZIVOTU, UZ TEBE SU SVI!
bakibb
Momci moraju da igraju,makar i u Teleoptiku ! Ali za takve bisere se morao naci klub u visem rangu! Rad ,Vozdovac ili tako nesto. Stevanovic ima potencijala da bude vrhunski d.bek svetskog formata,i treba ga cuvati kao oci u glavu ! Ne treba ni pomisljati na dovodjenje drugog desnog beka,nakon eventualnog odlaska Vulicevica.Upravo zbog gusenja Stevanovica sam uvek smatrao da je dovodjenje Bandalovskog promasaj sezone ! Naravno imam lepo misljenje i o Bogosavcu.Znaci treninzi su treninzi ,i mnogo su vazni,ali utakmice su utakmice.Utakmice su najbolji treninzi! I ti mladi igraci kada odu na pozajmice ,trebalo bi napraviti takve ugovore da jednom nedeljno treniraju sa Partizanom.Da se prati njihov rad i razvoj .
srele
Mislim da ova odluka Stručnog štaba Partizana nije korektna. Posebno prema Luki. Od kada je Milinković došao ovaj momak ne igra. Iako je uvijek borben, a često je postizao I golove! Ispada da su Kojić I Luka u nemilosti Milinkovića pošto su došli iz Rada, a trener im je bio Marko Nikolić. Poslije Vermezovića, Rašovića, Nikolića očigledno ni Milinković nije trener za domete koje želi da ostvari jedan klub kao što je Partizan. Ako izgubi protiv Zvezde titula je izgubljena! Partizan mora angažovati trenera iz inostranstva!!!!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.