Почетна / Фудбал / Партизан

УО ПАРТИЗАНА: Добри резултати у Европи побољшали финансијску ситуацију!

Управни одбор је дао пуну подршку играчима и стручном штабу на челу са тренером Зораном Милинковићем и захвалио им се залагању и оствареним резултатима.
ФОТО: ФК Партизан

Управни одбор фудбалског клуба Партизан констатовао је на данашњој редовној седници да су резултати клуба у Европи велики успех, као и да је то много помогло финансијској ситуацији у клубу.

Управни одбор је констатовао да је пласманом у плеј-оф Лиге Шампиона, првом после пет година, остварен значајан успех. Наставак такмичења у групној фази Лиге Европа, у којој је наш клуб поново једини представник српског фудбала, представља прилику да се против реномираних противника искаже таленат и квалитет наших играча. Управни одбор је уверења да поседујемо потенцијал за нове победе и успехе у Европи, као и за наставак тријумфалне серије у првенству Србије у којем предстоји вечити дерби – наводи се у саопштењу клуба након седнице.

Управни одбор је дао пуну подршку играчима и стручном штабу на челу са тренером Зораном Милинковићем и захвалио им се залагању и оствареним резултатима.

Успешни наступи у куповима УЕФА утицали су и на побољшање финансијске ситуације, која је неупоредиво повољнија него почетком године, тако да се очекује позитивно пословање у 2015. години – наводи се у саопштењу.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zoran
Ovo ko da je izveshtaj sa zasedanja centralnog komiteta KPJ-u. Masa rechi, a nishta ne kazes. Hajmo lepo, dinar po dinar ,gde je ulozen, shta je placeno, koliko se duguje...!! To bi bilo ono pravo rukovodjenje klubom, preko chega bi I vash ugled porastao, a I ljudi bi verovali upravi. Ovako, sve je to = trla baba lan da joj prodje dan. Takve izveshtaje godinama vidjamo u FK C.Z, a na kraju dug od 50 million. Zasho..? Pa niko nije smeo da kaze koliki je reket politichkoj partiji. Kod vas je isto. SNS je izmuza Zezdu do kraja, pa je sada preshao na drugu "kravu", dok s eprva ne oporavi, te tako u krug. Oba kluba ,sada, imaju istog vlasnika. Bash recept iz tare Juge, kada je KPJ-u upravljala sa oba kluba.
Mile
Zar ta uprava nije obecala milione na izborima.Za mene,nista nisu uradili i nemaju nivo da vode Partizan.Zamislite, "Vezara" sportski direktor i dosta lazova.
nemam pojma
FKP je drugi klub u ex YU regionu, odmah posle Dinama koji igra Ligu Šampiona. Ali, da ima drugi UO, sad bi igrao to isto takmičenje. Sa ovakvom upravom, pilićarskog karaktera, što je samo nastavak prethodne, ovo je i više nego uspeh.
rocky
Da su bili iole pametniji situacija bi bila bar za 10 miliona bolja, umesto su zadnjed dana prelaznog roka glumili ludilo a verujem da od svig tih izmisljenih prica nije bilo nista morali su na pocetku da pojacaju tim a kad vec nisu onda obavezno cim su prosli Steauu kad se vec znalo da je zarada 5 miliona. Najveca greska je napravljena pre toga kad su pustili Drnica, i Branka Ilica koji su bili pod ugovorom ali i sto nisu produzili ugovor sa Volkovom, Sve iskusni igraci, reprezentativci. Od pojacanja samo Oumaru vredi i to mu jos treba vreme da udje u formu , Dornelas je amater u odnosu na Ilica a na mestu Volkova je igrao losi Petrovic. Jevtovic ima potencijal ali je bio kljucni igrac u prvom mecu sto nismo ostvarili bolji rezultat. Iako je poneki put i mene nervirao Drincic sa prekidima posle njegovog odlaska mi smo skoro totalno bezopasni iz prekida , sad se tek vidi koliko je on bio dobar ali i veliki borac i iskusan igrac i autoritet. Dakle realno slabiji smo
Peppino PFC
Sta ce zvezdin upravni odbor da konstatuje - Ispravan pin kod poboljsao finansijsku situaciju?
pfc
Šta ćeš, nekima vrlo dobar rezulzat u Evropi malo poboljša finansijsku situaciju, a nekima katastrofalan rezultat u Evropi (najgori u klupskoj istoriji) MNOGO VIŠE poboljša finansijsku situaciju! Mada mislim da je nama za dobro stanje u finansijama pored "Evropskih" 5,5 miliona dosta zaslužna i prodaja Škuletića i transfer Mitrovića. Što je još dodatnih 6 milki!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.