Почетна / Фудбал / Партизан

Зечевић: Нисам отишао под притиском навијача, то треба да буде свима јасно

Жарко Зечевић – сведок и творац историје Партизана. Не само фудбалског дела породице који је, захваљујући сјајном пословању, финансирао цело спортско друштво и омогућио осталим спортистима да квалитет и рад потврђују титулама и медаљама.
ФОТО: Н. Неговановић

Да ли се кајете што сте подлегли притиску тадашњих навијача Партизана и напустили клуб?

- Прво, ја нисам отишао под притиском навијача, то треба свима да буде јасно! Отишао сам у тренутку кад сам мислио да ми је време да се померим, да сам дозлогрдио свима због онога што сам радио. Отишао сам кад сам мислио да неке нове снаге треба да дођу и унапреде тај рад. Јер, после 23 године проведених у ФК и седам у СД, човек може и да се занесе и можда нема ни идеје које су потребне да би клуб ишао напред. Сматрао сам у том тренутку да је време да се померим а да дођу неке нове снаге које ће да гурају клуб даље.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- I dan danas sve što ne valja u Partizanu potiče od TEBE. Oladi malo čoveče ako imaš iole obraza. Zar ti nije dovoljno?
Zoe
Zecevic je bio najsposobniji covek u Partizanu.Pravi kapacitet.Poceo je da pravi mocan tim koji bi u Evropi cuda cinio.Cilj mu je bio formiranje tima od momaka koji su u Cileu postali prvaci sveta .Brnovic,Petric,Mijatovic,Novak su bili samo d.eo tog plana.Na zalost je Miloseviceva politika ratova dovela do rusenja SFRJ i nasih snova.Partizan treba Zecevica pa makar on vukao poteze iz sene kao sto to Vucic cini..
Gravediggaz
I da dodje Materaci.....
laki
"Да ли се кајете што сте подлегли притиску TADASNJIH навијача Партизана" Vrhunsko pitanje...sezonski navijaci, takav i klub
Партизан позајмљивао новац Црвеној звезди
A MI SMO VAMA POZAJMLJIVALI STADION!!!
Ranko
Ko je kome pozajmiljivao stadion? To je poznato, ali pojasni da ne bude zabune.
vi ste oduvek samo uzimali, nikad nista davali
nismo mi igrali na cmarakani, nego vi na nasem JNA tikvo bez korena!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.