Почетна / Фудбал / Партизан

Бјелогрлић о прослави 70. рођендана Партизана: У свему смо авангарда!

Партизан слави 70. рођендан! Најтрофејније спортско друштво, са фудбалским клубом као перјаницом, у минулих седам деценија исписало је најсјајније странице српског спорта и стекло милионску армију заљубљеника у црно-беле боје
ФОТО: М. Антић

Свечана академија одржаће се у недељу увече, у Народном позоришту.

Окупљање је заказано за 19,30, званице ће у Народно позориште ући црвеним тепихом. У 20 сати почиње програм, рођенданску свечаност директно ће преносити Радио телевизија Србије – открива Снежана Филиповић, директор маркетинга црно-белих.

Цела седмица протиче у веселим тоновима...

Рођендан славимо у сјајној атмосфери, после велике победе над Аугзбургом, прве у историји у Немачкој.

Драган Бјелогрлић, члан Управног одбора, осмислио је програм, продуцирао и режирао филм.

Биће то гала свечаност. Партизан је у свему авангарда, нема сумње да ће и овај филм о црно-белим годинама и успесима направити чудо.

Филиповићева, са својом екипом носилац пројекта, додаје:

Очекујемо долазак око 500 гостију: многих легенди, знаменитих спортиста, људи из јавног и политичког миљеа. Биће ту, наравно, првотимци и стручни штаб са супругама. Церемонију ће уводним говором отворити председник Зоран Поповић.

Коментари47
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Парада,кича,комплекса .... Број Два ②
- ФК Партизан је српски фудбалски клуб из Београда и део је Југословенског спортског друштва Партизан. - ДРУГИ ② је најуспешнији клуб у Србији,пошто је освојио укупно Четрдесет трофеја укључујући и двадесет шест националних првенства,дванаест националних купова,један национални суперкуп,један Митропа куп,На табели југословенске лиге свих времена завршио је на ДРУГОМ ② месту. - Своје утакмице играју на стадиону Партизана од 1949.године,који је по капацитету ДРУГИ ② стадион у Србији. - Партизан је по броју навијача ДРУГИ ② најпопуларнији фудбалски клуб у Србији. ------------------------------------------------------------------------------------------
Miksi CZ
Parada kiča ..... Nemaju evro uspeha ni svetskih globalnih,šerpe lonce i toletovepehare koje možeda i Zvezda osvoji još po neki možda kažem,vi ušati nikada onaj iz Tokija je nedostižan zauvek ... kao i Uške ..
srele
Sretno jednom Grandiozumu. Jubilej od 70 godina.A, svaki dan život zajedno sa Partizanom. Jedna je I neponovljiva ljubav Partizan!!!! Sretno za prvih 70 godina!!!!! Idemo prema prvoj 100 godišnjici!!! VOLIM PARTIZAN!
Dragan
Srecan sam sto volim Partizan ....Najbolji je on - on je Sampion.
Anđela voli Partizan
Srećan rođendan mom Partizanu. Volim ga najviše na svetu! MI SMO NAJJAČI! !!! !! GROBARI JUG

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.