Почетна / Фудбал / Партизан

Дејан Станковић жели да доведе Андрију Живковића у Интер

Бенфика, Севиља, Сосиједад, Валенсија, Челзи, Сампдорија, Фенербахче... И – Интер!
ФОТО: Н. Неговановић

Италијански великан стао је у ред за српског бисера Андрију Жиковића! Славни клуб из Милана, према писању престижног „Тутоспорта”, прати сваки корак Партизановог вундеркинда и крилни нападач се увелико налази у фокусу тренера Роберта Манћинија и тим-менаџера Дејана Станковића.

Андрија Живковић је феноменалним партијама „залудео” пола Европе и не чуди што сијасет еминентних клубова често шаље емисаре у Хумску.

Златни Орлић, по многима најбољи играч Светског првенства за играче до 20 година на Новом Зеланду, заинтересованима нон-стоп из богатог опуса вештина пружа материјал због којих би желели да га приволе своме царству.

Вихорном Нишлији, потписнику на мајсторије против Стеауе и Аугзбурга, уговор са Партизаном истиче последњег дана јуна 2016. године. Црно-бели, наводно, већ сад имају на столу понуде за Живковића од 10 милиона евра, али не питају се само они.

Српски првак има право само на 25 одсто од уговора Андрије Живковића, 50 одсто је у власништву менаџерске агенције Пинија Захавија, 25 одсто његовог оца Јовице...

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Вук-026
Јао гробари, кад вам Деки одведе овог малог у јуну без динара обештећења, па ће да буде опет "Премијер наместио трансфер, ЦИА, БИА, КГБ" и томе слично... :)
veljko
Не може ја нећу да га пустим да оде у Инрер и ако вреди пуно пара
Expert
I ovaj Stankovic gleda u tudje dvoriste i nastavlja tradiciju da ganci odvode nase talente,prvo Jestrovic odveo Mitra u Brisel,hteo i Saponjica,a sad ovaj Stankovic Zileta. Pa da,Zvezda nema koga da proda pa hajd unakazi Partizan tako sto ces uvaliti Zileta Interu i olaksaj Zvezdi put ka tituli.To je nacin na koji razmislja Stankovic Dejan.
Juznoprugas
Posto sam cuo iz pouzdanih izvora da Zivkovic licno zeli da igra za Benfiku.Nadam se da ce tamo i otici.Stankovic jeste nas covek ali je Zvezdas! Dok je Benfika ipak klub gde Zivkovic moze da se nadogradi i eksplodira kao igrac.Benfika zapravo lansira takve igrace: Euzebio,Markovic a sada je na redu Zivkovic...
Tale-delija
sigurno nije iz losih razloga stankovic zainteresovan za zivkovica i nece raditi protiv njegove koristi ,a mislim da mu je bolje u interu jer je opet jaca liga i mislim da ce prije napredovati ,dok i benfika isto ima svoje prednosti ali mislim da je bolje da ide u italiju
sale z.
Ma potpišite novi ugovor u januaru sa njim i sa njegovim ocem, izgazite Zahavija kako znate. Igrača pustite u junu gde želi, ako želi. To vam je jedini posao do januara. Kako znate i umete, spašavajte šta se spasti može, ajde "pod moranje."

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.