Почетна / Фудбал / Партизан

Божинов: Не знам тачно где је Сурдулица, али поштујем Радник

Желим на свакој утакмици да дам два гола, добро сам радио у паузи, дај Боже да имам и мало среће и да ме крене – каже нападач Партизана
ФОТО: В. Марковић

У Србији и Партизану неће зарадити милионе као што је у Италији играјући за Леће, Фиорентину, Јувентус, Парму, Верону, Вићенцу и Тернану, у Енглеској за Манчестер сити или у Португалији за Спортинг.

Али, то не спречава Валерија Божинова да поред врхунског професионализма у партије за Парни ваљак утка и емоције и не штедећи се гине за сваку победу.

Како другачије?! Партизан је велики клуб, Гробари сјајни навијачи. Фамилија! Заједно живимо за нове успехе – почиње причу Божинов, за само неколико месеци савладавши српски језик скоро до савршенства.

Можда вам крене у среду у Сурдулици, близу је родне вам Бугарске?

Дај Боже! Не знам тачно где је Сурдулица, али изузетно поштујем Радник, баш као и све клубове у Србији. Ми смо, ипак, Партизан, увек идемо на победу. Верујем у почетак успешне серије, стално се питам: како блистамо у Европи против топ клубова, а не иде нам на домаћој сцени? То није нормално... Црвена звезда има 12 бодова више, добро – то ће да се преполови, али... Не смемо само да причамо, морамо да побеђујемо!

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deki
To je sada tvoja realnost,Surdulica,Ivanjica,Lučani,pa još malo i to će ti biti previše...
Alex
Bugarin, a ne zna gde je Surdulica. Slatko. :)
Tima
Ovaj Bozinov nam prodaje maglu vec skoro polusezonu. Istrošena krpa.
rale vrnjacka banja
kako ne znas gde je surdulica? to svaki bugarin mora da zna!
Zole
Ovaj vise zabavlja navijace na instagramu nego sto daje na terenu..na zimu sporazumni raskid ugovora, i dovesti nekog ozbiljnog spica

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.