Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан без Андрије Живковића, Балажица, Оумаруа и Шапоњића!

Партизан ће на гостовању у Сурдулици играти без Андрије Живковића! Тренер Зоран Милинковић, по свему судећи, неће моћи да рачуна на Оумаруа и Шапоњића
ФОТО: Н. Неговановић

Андрија још осећа бол у задњој ложи – врти главом др Илија Росић, задужен за здравље фудбалера црно-белих.

Ван строја је и Грегор Балажиц?

И он ће због проблема са листом прескочити меч са Радником...

Ординација је претходних дана била пуна?

Саша Илић је због бола у колену неизвестан, Јевтовић се опоравио, оздравили су и Вулићевић и Стевановић – додао је др Росић.

Напад Парног ваљка против Радника предводиће Валери Божинов. Абубакар Оумару се није свлачио за репрезентацију Камеруна у поразу од Нигерије (0:3) због повреде задње ложе, али је држао палчеве земљацима у Бриселу и тек у току уторка требало би да се врати у Србију.

Златни Орлић Иван Шапоњић је са омладинском репрезентацијом на квалификационом турниру за ЕП у Естонији.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
U, bre! Pa, opet ce ovaj sto namesta po kladionicama da nas tuzi!
bez pola tima
nema Živkovića, Oumarua, Šaponjića, Balažica, Fabricia, Ilića,......a pitanje za cigane KAD IGRA NJIHOVA zvezdica???
...
Jel vam to sns uprava naredila?Jel to morate bodove da date da se vucicevom cedu nesto ne zakine
Zoki bolesnik
Pa ti si komedija nad komedijama....ahhaha neverovatno
Expert
Bravo Kizo sto forsiras stalno iste igrace,bravo za doktora Rosica koji pojma nema svoj zanat,bravo za strucni stab sto pojma nemaju to za sta su placeni,za kondicione trener sto takodje pojma nemaju,igraci nemaju snage za svih 90 minuta,sramota bre,treba svi da lete iz kluba pocev od uprave,strucnog staba,preko pojedinih igraca,do ove neznalice od doktora.
ANALIZA
Partizan nema strucni stab da pripremi ekipu za naporne meceve. Ekipa nije dovoljno pripremljena ni fizicki ni pshicki ni takticki. Zato su se igraci i povredili posle naporne utakmice sa Augzburgom. Jos kad tome dodamo da igraci nemaju ni kvalitet onda je svima jasno da partizan nece da osvoji tri boda u Surdulici.
enes np
E hajde ne pricaj gluposti. Tacno je da igraci Partizana nisu fizicki dobro pripremljeni kao i svi timovi JSL ukljucujuci i Zvezdu. E sad sto njoj pomazu sudije pa i ne mora mnog da se namuce igraci je druga stvar, a ponekad sudija ni ne mora da se koristi kada se prijateljski dogovore. Gledao sam onu utakmicu sa Pazarom, i kada god bi Pazar krenuo u ozbiljniju kontru linijski je dizao zastavicu kao lud, a da ne govorim o faulovima koje svirao za Zvezdu. Tako da ne izdizite se mnogo da ste kvalitetna ekipa jer takmicenje u namestenoj JSL i nije neki parametar za odredjivanje kvaliteta. To je pokazala ekipa Zvezde protiv "velikog" Kairata koji ima veliki budzet, i mnogo kvalitetne igrace.
Milovan Z.
Da Analiza sve je tacno sta si napisao iz svake tvoje konstatacije izvire mrznja prema Partizanu ! Sta ako ne pobedi Radnik ? Neka bude sportski I nema problema to se sme desiti Partizanu ali zvezdi ne nikada ! Odmah stize naredjenje drugo poluvreme mora biti zvezdino ! Vi zvezdasi znate da je tako ali nemate obraza da to priznate vec znate pljuvati po Partizanu ! Partizan ne sme pobediti nikoga pa ni Radnik odmah je namesteno kako vas nije sramota na Partizanovim vestima pljuvati po Partizanu?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.