Почетна / Фудбал / Партизан

Ђорђе Томић: Сменити Управу Партизана, Петрића за председника!

Како зауставити посртања и вратити Партизан на стазу успеха? Ђорђе Томић, некадашњи везиста црно-белих, нема дилеме – залаже се за радикални рез по завршетку сезоне
ФОТО: З. Стојадиновић

Све може да се окрене врло брзо. Кад се заврши сезона, потребно је заказати ванредну Скупштину, сменити управу и изабрати новог председника, потпредседнике и именовати спортског директора – рафалном паљбом почео је Томић причу...

Зар је управа једини кривац за тренутна посртања, колика је кривица играча?

Није проблем у играчима. Сада немају самопоуздање, потребна им је подршка. Кад се промени управа све ће се променити на боље после прве победе.

Није логично да фудбалери буду заслужни за победе, а да за поразе одговара само управа?

Зашто је смењен Милинковић? Тај човек је увео Партизан у Лигу Европе, извукао максимум из екипе! Сменила га је управа, није сам отишао... Зашто је смењен Моца Вукотић?

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rocky
Djojdje je totalno promasio temu ZASTO SU SMENILi NIKOLiCA to je pitanje i to je glavni razlog zasto je uprava kriva a nesrecni milinkovic je najveci krivac uz upravu sto nismo sa onakvim zrebom usli u LS , imali smo vise srece nego pameti da dobijemo Steauu koja je u velikoj krizi a posle toga Bate koji je jedna od najlosijih ekipa koja je gostovala u Bg zadnjih godina. Uprava je kriva syo je rasturulia uigrani tim i dovela igrace koji nemaju pojma. imamo 3 leva neka koji zajedno ne vrede kao Volkov koji je pusten bezveze kao da smanje troskove a koliko kostaju ta 3 beka ? Pusten je Ilic zbog navodno visoke plate a neznalica Fabricio kosta 60.000 e vise uz to mora da se plati obestecenje za njega iako takvih stopera i boljih u nasoj ligi ima koliko hoces i bar bi razumeli jezik . Koliko mi se cini i Ilijev nije nista bolji od Cirica i on cde vracati nase bivse igrace poput Marka Jovanovica koji realno nije pojacanje, trebaju nam igraci koji ce da kidaju a ne neki prosecni
бла бла бла
Напишите свој коментарКебино порекло и морал Северине,одлика је свакога са северне трибине!
Brk
Bravo za predlog Tomica, za rezultate je iskljucivi krivac UPRAVA igraci se trude i ginu na terenu daju cak i 120% posto svojih mogucnosti nisu oni krivi sto su njihove mogucnosti premale za renome ovakvog kluba njihove mogucnosti su za 3-cu ligu a krivi su oni sto su ih doveli. Da nam je MURINJO trener nebi sa ovakvim igracima nista vise napravio nego Milinkovic i Drulovic jednostavno sa Ficom zelis da ucestvujes na trkama Formule-1 pa neka vozac bude i najbolji na svetu. Osim toga stice se dojam da ova uprava namerno nije angazovala valjanog odbrambenog igraca protiv BATE koji bi nas sa velikom verovatnocom odveo u Ligu Sampiona i zaradu jos cca 8-9 miliona nego umesto Popovicevih 8 mil. koje je obecao bojim se da nije otudjeno nesto i od ovih sto su pristigli od prodaje igraca i ulaska u ligu Evrope! UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Micko
TROJANCI NAPOLJE,,,,dokle vise da trpimo ovakvo vodjenje slavnog kluba,,,nedostojni su da su zakoracali preko praga FK Partizan,,,
maliZeka
PETRIC CAAAAAAR !!!!!!!!!!!!!!!! Vec dugo,javno i vrlo glasno sam se izjasnjavao i zalagao da je to pravi izbor za PRVOG COVEKA-MENADZERA FK Partizan. Posto jedini on moze da vrati Pedju Mijatovica za specijalnog savetnika (sa neogranicenim ovlascenjima) javno se obavezujem da cu besplatno i volonterski da menjam sijalice i brinem o lepljenju guma... Ovog puta ti ne damo da odustanes... Tvoji Grobari Huligani !
RioR
Tako je Tomicu, oterati ih sve i dovesti partizanovce da o svemu odlucuju. Animirati sve legende da naprave front i izdejstvuju zasedanje skupstine.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.