Почетна / Фудбал / Партизан

ТРАНСФЕРМАРКЕТ: Андрија Живковић тежак седам милиона евра

Андрија Живковић, по „Трансфермаркту”, вреди седам милиона евра! Најновији датум промене на сајту специјализованом за трансфере: 23. новембар.
ФОТО: Н. Неговановић

Партизановом вундеркинду вртоглаво расте цена: у новембру 2013. био је „тежак” два, годину дана касније три милиона евра. Највише је профитирао ове године, 15. јуна је био процењен на четири милиона евра.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan
Malo je cudno da Grujic iz Zvezde vredi 10 miliona evra, a Zivkovic 7. Ocito da po toj logici je Grujic bolji igrac od Zivkovica? Malo smesno, morate priznati. Grujica nisam video u zadnje dve utakmice reprezentacije I to protiv Italije u Novom Sadu I protiv Slovenije u Ljubljani. Da li je taj covek igrao te meceve? On se samo vidi u ovoj ocajnoj I jadnoj ligi, u reprezentaciji I evropskim utakmicama ga nigde nema.
sasha
videcete cenu posle demoliranja augsburga i igara na prolece
Partizan u inat svima!
Partizan je za Zivkovica vec uzeo 1,5mil. i ako suma bude veca od 5mil. Partizanu pripada jos 25% sto mu na ovu procenu od 7mil. dodje jos 1,75mil to je ukupno 3,25mil. to su ozbiljne pare za nas fudbal pa toliko nisu uzeli svi ostali klubovi u Premijerovoj ligi zadnjih 3 godine zajedno!
dare
ne treba porediti grujica i zivkovica. momci ne igraju na istoj poziciji.na svojoj poziciji grujic je nas najbolji mladiigrac a zile na njegovoj poziciji.. da je zvezda igra evropu i grujicu bi skocila cena bar na 5 miliona a sto nije tako krivi su samo zakasneli transferi
glava
Da je mamicev igrac?Prodao bi ga za 15 do 20 miliona zapadno evropskih novcanica!Ovako mi cemo dobiti mrvice...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.