Почетна / Фудбал / Партизан

Лазовић: Знамо против добрих екипа

Јунак. Човек за оптимизам, којем Партизан верује. Данко Лазовић носио је Партизан до двоструке победе над ХБ Торшавном.
ФОТО: ФК Партизан

- Било је тешко, дуг пут оставио је трага и док смо се прилагодили условима, које одлично познајем док сам носио дрес репрезентације, знам да овде не можете да добијете већ само да изгубите. Доказали смо да можемо, поготово у другом полувремену. Лудогорец се можда опустио, али знамо да играмо против добре екипе – нагласио је Лазовић после меча.

 

Коментари44
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

31
Za ludogorec postava:Lukač-Volkov,Ilić,Trajković,Vulićević-Drinčić,Pantić,Saša Ilić,Ninković,Lazović,Fofana.
Madjionicar
Ne znam jel' Sasa Ilic sposoban vise za 90 minuta - striktno iz tog razloga bi stavio Zivkovica prije njega – ali inace se slazem da nam je ovo najbolji tim sto trenutno imamo. Samo da nam ne pocinju Stankovic, Skuletic i Luka ili Grbic. Brasanac je isto izgubio sav kredit.
PFC
dovedite adua sto ga hoce jagodina..........
pera
klumbo za lazovica sto si reko si milion posto u pravu .uvek tvoj kometar se podudara sa mojim razmisljanjem. bravo majstore
zalosna je ovo igra
Joca
Ljidi moji ovo je neverovatno koja se hajka vodi protiv PFK . Da li je neko čitao štampu današnju ? Svi naslovi su brukali se ,sramotili se itd. Da li su ti ljudi koji pišu gledali celu utakmicu ili su gledali samo 1 poluvreme a posle nisu mogli da gledaju za njih razočaravajuće 2 poluvreme. Katastrofa kakav tretman imaju ovi momci u medijima većina njih bi bila srećna kada bi ipsali iz evrope pravili bi žurku na trgu koliki su kompleksi.Šatro poješće nas ludogorec koji je igrao sa amaterima nerešeno, sparta koja dobije prvu 7-0 drugu igra nerešeno, Izgleda da samo kod nas PFK mora svaku da dobije. Drago mi je što su igračima zabranjene izjave za medije kakav tretman ima PFK takav će i novinari imati od PFK. Garavi kada igraju sa IBV na livadi gde krava pase pod ručnom JAVNA KUĆA je u stanju da prenosi utakmicu, dok na drugoj strani utakmica sa HB je nebitna ali su naslovi bruka i blamaža. Pa što je bruka kada je nebitna utakmica ?Pozdrav svim GROBARIMA.
Joca
Poenta je ta da Stanković i Ostojić ni jednu ozbiljniju utakmicu ove sezone neće igrati zajedno u odbrani. Pantić,Živković,Vulićević,Trajković nisu igrali a igraće protiv bugara. Šta da očekijem od Luke koji trči ko konj ali džaba kada je limitiran na tehničkom planu. Shvati da su ovi podcenili farane nemoj da ti mnogo teško pada to što nismo dali 10 golova . A sa ovako očajnom igrom smo mogli da im damo 6 komada a ne 3. Videćemo protiv bugara kako će se odvijati stvari kada na teren istrčimo kompletni . Ovaj tim što je igrao sa faranima igrao je tad i više nikad u tom sastavu zapamti to. Koja su tvoja očekivanja od Partizana (kada non-stop govorite ovaj nema pojma ,onaj zalutao u PFK,trener glup ne zna) ? Da li očekuješ da neznalice od igrača i trenera kako ih većina oslovljava uđu u LŠ ? Ako to očekuješ onda nzm šta da ti kažem. Imao sam visoka očekivanja protiv tuna,šamroka,genka,ludogoreca i šta bi na kraju od mojih visokih očekivanja ? Samo jedno VELIKO razočarenje.
Madjionicar
Dobro, za to se slazem, ali pricajuci striktno o Jocinom komentaru, jedno je zaliti se na medije kad mediji nisu u pravu, a nesto sasvim drugo zaliti se na mediji kad jednostavno pisu onako kako jeste. Ne sporim ja da postoje mediji, i struje, koje Partizanu zele zlo – takve osudjujem i redovno kritikujem i sam (svojevremeno sam i sam radio kao novinar tako da mi to, vjeruj mi, smeta duplo vise nego i tebi i Joci zajedno) – ali za jucerasnju utakmicu zasluzuju bukvalno sve kritike koje su dobili. To moze da porekne samo neko ko nema nikakvog dodira s realnoscu ili je zagrizeni navijac, pa jednostavno nece nikad da prizna, makar bilo i ocigledno kao sto je bilo juce, da je kritika protiv Partizana ikad u pravu, ali u tom slucaju koja je razlika izmedju takvog navijaca i medija koje optuzuje? Nikakva. I jedno i drugo je krajnost. Elem, nadam se da me razumijes sto govorim. Jucerasnja igra i zalaganje je bilo sramotno i sta god da su mediji napisali ili pisu, Partizan je to sam zasluzio.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.