Почетна / Фудбал / Партизан

ПАРТИЗАН: Скупштина, можда, тек у јуну

Скупштина Партизана, сасвим сигурно, неће бити одржана пре јуна и завршетка сезоне!
ФОТО: Н. Неговановић

Тренутак када је Управни одбор црно-белих, у ноћи после пораза од Аугзбурга, поднео колективну оставку, сходно статутарним одредбама означио је одржавање Скупштине најкасније до 11. априла (3.27 ујутро). Тачније, председник је био у обавези да је закаже, почевши од 11. децембра, у року од месец дана, највише клупско тело састало би се у наредних 90. Али...

У међувремену се све променило - Зоран Поповић је 25. децембра поднео неопозиву оставку, писаним путем обавестивши Скупштину, Управни и Надзорни одбор.

– У складу са Статутом, желео сам да подносећи оставку закажем Скупштину Партизана на којој би оставка била констатована и на којој бих поднео извештај о раду. После разговора са господином Милорадом Вучелићем, председником Спортског друштва, одлучио сам да прихватим његов предлог и да уместо заказивања Скупштине пренесем сва овлашћења на Радну групу коју ће да формира Управни одбор. Ово чиним јер желим да дам допринос стабилизацији стања у клубу који неизмерно волим – у опроштајном писму, између осталог, написао је Зоран Поповић, минулих годину дана на челу Парног ваљка.

И, ту је „квака” – седмочлани Управни одбор у техничком мандату, народски – Радна група, није сада у обавези да сазива ванредну Скупштину у претходно поменутом временском року. Може то да учини, али и не мора, статутом је предвиђено да се одржи једном годишње, расположење у овом тренутку је да не буде док се не заврши сезона.

Ко је све у могућности да сазове Скупштину?

Статут каже – Управни одбор у техничком мандату, генерални директор Милош Вазура, председник Надзорног одбора професор Владимир Вулетић и трећина чланова Скупштине.

У преводу, без избора новог председника ове зиме у Хумској, клуб води Радна група на челу са Иваном Ћурковићем.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Kao sto je unisten KK tako se radi i sa FK.Vazura je ostao da dovrsi zapoceto sa Popovicem.
STEVA
Nema ništa od skupštie!Vođa uz pomoć svojih izvršio"čišćenje"nepodobnih!GROBARI UZALUD STE SE NADALI!
Zole
E moj Partizane,nisi zasluzio da se s tobom ovako igraju :-( Unistice nam klub sns poltroni i vuciceve sluge!
pinja
Pa ovi ljudi nisu normalni.Mozete spsiti vlastiti obraz,zeznuli ste stvar,dali ostavke i ne dolazite vise.Dajte sansu drugima.Kakav crni juni ?Pa jeli vas stid familije,komsija,poznanika?Svima se gadite!!!
bakibb
HA HA HA ... zalosan narod u zalosnoj drzavi ...Znam da i oni preko puta dali ostavke,a jos rade ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.