Почетна / Фудбал / Партизан

Емил Костадинов: Знам само да је Партизан био иза Звезде

Партизан ће другу годину узастопно против Лудогореца тражити пролаз до плеј-офа за Лигу шампиона

Бугарски клуб је у експанзији, доминира у комшилуку у последње три године, а лане је учешћем у осмини финала Лиге Европе премашио прогнозе.

Лудогорец је најбоље организован и тренутно са највише новца у Бугарској. Због тога су освојили три пута заредом титулу. Уз Лудогорец у доброј финансијској ситуацији су Литекс и ЦСКА, остали су у далеко тежој ситуацији – каже Емил Костадинов, легендарни бугарски крилни нападач, бивши директор ЦСКА, а сада директор млађих репрезентативних селекција Бугарске.

Костадинов се сећа прошлосезонских дуела Партизана и Лудогореца, али не зна какав сада тим има наш представник у борбама за европску елиту:

Знам само да су црно-бели првенство Србије завршили на другој позицији иза Црвене звезде. Партизан сигурно има квалитетне појединце, једног од њих гледао сам овде у Ђеру на ЕП за омладинце. Све је могуће у две утакмице.

Нада се Костадинов да ће или Бугарска или Србија имати представника у Лиги шампиона.

Било би добро за Балкан да има тим у елитној конкуренцији. Европа је једино огледало квалитета поготово у нашим земљама где лиге нису довољно јаке, где не постоји велики број клубова који се бори за титулу. Волео бих да се Лудогорец најзад домогне Лиге шампиона, а ако он не буде могао било би ми драго да тамо гледам Партизан – закључио је Емил Костадинов.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GROBAR
A ja znam da je Ludogorec ekipa koja samo nesto kiksira u bugarskoj ligi,ne verujem ni da ce im komentar ovog coveka koji ne ume da razlikuje crno od plavog tesko pomoci.
sr@bi
Ispunicemo ti zelju Emile,gledaces nas u LS!!!
Gravediggaz
Pa iza Zvezde je i po drzavnim ulaganjima od 1945 naovamo. Iza Zvezde je i po mnogo cemu, ali to nije smetalo da je otambura na poslednjem derbiju uz perfidno sudjenje i sikaniranje Partizanovih igraca od strane medija i policije.
Mix
Tvoja bolest nema granice...
Ja
Da,bio je iza,ali SADA je ispred i to nekoliko kilometara ispred.Ziveo Partizan!!!
Aleksa
Opušteno, vidimo se u maju 2015.-te pa da vidimo ko je ispred koga.
srele
Demoralizacija i omalovazavanje!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.