Почетна / Фудбал / Партизан

Вазура: Нико не мрзи Андрију, напротив - сви га воле, био нам је херој

Милош Вазура, генерални директор Партизана, не искључује могућност велеобрта у случају који седмицама тресе Србију
ФОТО: Н. Неговановић

Партизан је од понедељка у Никозији јачи за чланове Радне групе: Милорада Вучелића, Војислава Недића и Милоша Вазуру.

Генерални директор, у интервјуу присутним представницима медија (читајте у уторак у Спортском журналу),  још једном се осврнуо на случај ''Андрија Живковић'':

- Живковићи могу и сада да позову и кажу: ''Хоћемо да потпишемо нови уговор''. Ми смо ту, све за Андрију. Прочитао сам шта је рекао и Марко Грујић: неће да се меша, али нека Андрија сам донесе одлуку.

У преводу, постоји и шанса за велеобрт!

- Све зависи од Андрије... Ако се јави, сешћемо поново за сто. Од његовог повратка у Србију, није било контаката.

Милош Вазура истиче:

- Није плакао само Андрија, већ и људи који су морали да донесу одлуку да се врати са припрема. Нико не мрзи Андрију, напротив - сви га воле. Био нам је херој претходних шест месеци...

На питање - да ли очекује да се Живковићи предомисле, генерални директор Партизана врти главом:

- Не! А волео бих да – да!

Коментари45
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Goir
Ljudi , zna li iko na koji je način ovaj anonimus došao na mjesto generalnog direktora ??????
Anonymus Singidunensis
Како на који начин? Па то је обште познато како се долази на положај у овоме што је остало од Србије. Преко партијске књижице, у његовом случају напрдњачке боје.
Miki
Pustite vise pricu o Zivkovicima.Lako mi je za njih. Ja sa cetvoroclanom porodicom zivim mesecno od 500 evra a treba da se brinem o momku koji ima 19 godina i u junu ce potpisati ugovor od 10 miliona evra.Bice tu para i za Andriju i za tatu Jovicu a i za menadzera Predraga Djordjevica koji je sve ovo i zamutio.Dajte da pritisnemo upravu da do kraja prelaznog roka kupe bar jos jednog ili dvojicu igraca.Suma je otpao,napadaca nece dovoditi a Andrija je zavrsio kod nas.Treba nam bar ofanzivni vezni jer nemamo ni jednog takvog igraca.Pozdrav.
Daco
Faca mu kaze daje lopina,cuj on plakao
NBA-HW
Možemo da ne podržavamo sadašnju upravu (čudi me koliko je Ćurković po strani u slučaju Živković), ali isključivi krivci zbog ove štete koja je nanesena Partizanu i Andriji su Đurić i Andrijini menadžeri. Šteta je mogla da se donekle ispravi da je sada punoletni Andrija shvatio problem i produžio ugovor sa Partizanom. Kako to nije učinio, poslao je jasnu poruku da ga Partizan baš previse ne interesuje, da čeka kraj juna kako bi se otisnuo u inostranstvo, a predpostavljam od transfera nadoknadio Partizanu štetu, Stariji Živković smatra da je to velikodušno sa njhove strane, a Andrija nažalost ne razmišlja svojom glavom. Smatram da sada i Andrija snosi krivicu i opravdano je udaljen sa priprema.
Karlo Veliki
Ono sto pise na ovom sajtu i ono sto se culo u razgovoru sa Vazurom, emitovano na SOS kanalu,pokazuje da je sadasnja uprava ucinila sve da se problem resi te da je u pitanju alavost oca i menadzera. Kao krem svega izjava Sindikata pokazuje da je ova institucija u funkciji tekuce poltike, sa akcentom na diskreditaciji Partizana.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.