Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан тражи 2,5 милиона евра за Јевтовића!

Марко Јевтовић, дефанзивни везиста Партизана, на мети је руског Рубина! Није немогуће да ове зиме напустио црно-беле
ФОТО: В. Влајић

Само пола године пошто што је из Новог Пазара стигао у Хумску, корпулентни Земунац Марко Јевтовић је завредео симпатије реномираног клуба, довољно да се код руководства српског првака распитају под којим условима би га пустили у Казањ.

Партизан, наводно, за Јевтовића тражи 2,5 милиона евра, у овом тренутку превише чак и за Русе.

Коментари42
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

paok
Lepo se radi na unistavanju kluba. Ovo je neverovatno da niko ne vidi i ne reaguje, mislim pre svega na neke bivse igrace i na navijace. Rasprodase sve zivo a nikoga ne dovode, kazu nema para. Kako nema para, pa jel smo nesto dobili u toj Evropi i plus jos neke pare od Mitrovica i sta smo jos prodali posle Nove Godine. Nisu u stanju da dovedu pleja vec sigurno godinu dana. Sve koji su dali ostavke oterati odmah, pa ne moze neko u ostavci da vodi klub vise od pola godine.
KAPETAN
Pa ako ga hoće onda mi diktiramo cenu a 2,5 mil. je prilično realno i dobiće oni za njega toliko samo opušteno nama se ne žuri
Grobarinho
Vredi Jevtovic najmanje 2 milke! Ko zna, zna!
Zole
Od sad tako treba da se radi, zalepite neku jacu cifru pa ako hoce nek izvole. Dosta je bilo prodavanja talentovanih igraca za mizerne cifre! 2.5 miliona i ni evro manje, setimo se kako oni nisu hteli da nam ustupe Marka Devica!
srele
Sada kad je nama odrana koža u " slučaju Andrije Živkovića" niko nije žalio Partizan, a ne treba ni da ga žali. U ovoj situaciji Marko Jevtović je mlad i perspektivan fudbaler. Naravno trebalo bi ga dati džabe. Nisam uopšte za ovaj transfer. Nadam se da će Marko odigrati dobro ovo proljeće. Iza sebe ima jednu jaku i tešku jesen. Može on još više i bolje. A, malo će biti i 2, 5 miliona KM. Neka se Rubin obrati Zvezdi za pojačanje!
rs
2,5 mil.KM je realna cijena!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.