Почетна / Фудбал / Партизан

ПАРТИЗАН НАДИГРАО ТЕЛЕОПТИК: Михајловић мајстор за Оптичаре

За Партизан и Ивана Томића – првенство може да почне! Склапање новог тима на припремама на Кипру, оличено у седам контролних утакмица (пет победа и два ремија), надограђено је генералком против млађег брата – Телеоптика. Дупло славље за растећи оптимизам уочи пролећне премијере са ОФК Београдом.
ФОТО: ФК Партизан/М. Т.

Црно-бели, подељени у две екипе, на два терена, одмерили су снаге са српсколигашем. Иван Томић је у оба дуела надмудрио Игора Спасића, уз утисак – Оптичари су се испрсили и пружили жесток отпор браниоцу титуле.

Присутни чланови управе, потпредседник Милорад Вучелић и генерални директор Милош Вазура, могли су да се увере – прича спортског директора Ивице Илиева о неминовности враћања Партизановог ДНК у Хумску и те како пије воду. Рекло би се – нико нема што „Земунело” имаде!

Да се наставила суперлигашка трка за бодове, Партизан би играо у саставу: Кљајић, Бандаловски, Гогуа, Миладин Стевановић, Богосавац, Брашанац, Евертон, Илић, Фофана, Божинов и Михајловић. Уз напомену, стартер би, највероватније уместо златног Орлића Стевановића – био Марко Јовановић, штопер с тренутним проблемом бола у скочном зглобу.

Поменути састав црно-белих славио је против Телеоптика 5:2, головима Немање Михајловића (2), Валерија Божинова, Исмаела Бека Фофане и Дарка Брашанца, уз додатак да је оба поготка за трећелигаша постигао талентовани Милош Зјача (1997. годиште).

Партизан је славио и на другом терену – 3:0, стрелци су били новопечени сениори Вељко Бирманчевић и Душан Влаховић и мало старији Марко Голубовић.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SEVER ZAUVEK
Samo napred i sa puno optimizma, mozda i izborite opstanak kao i KK institucija -26 nezapamceno hladan februar
rs
Ti razlozi UEFA su pred Vašim vratima, čekaj odgovor na tužbu Zahavija, čekaj odgovor za mobing! A za Zvezdu ne brini Ristić,Jovanović,Plavšić,Stojanović a Katai i stranci već imaju vrijednost znatno iznad milion eura. Ako Umaru vrijedi 1,2 mil Božinov milion, onda možeš zamisliti koliko vrijede Vieira,Donald,Katai,Ibanjez a svi imaju ugovore do juna 2018. Ja ti tvrdim da će Zvezda dobro naplatiti ovaj tim što od UEFA takmičenja, što od transfera. Ono što još tvrdim da je ovo najjači tim u Srbiji u poslednjih dvadeset godina, isto tako nisam imao problem ni da priznam da je Djukićev Partizan igrao najbolji fudbal u tih dvadeset godina sve do dolaska Božovića na klupu Zvezde! Sport neka pobijedi i samo toliko.
Karlo Veliki @ sever zauvek
Da te podsetim. CZ je prodala kvalitet(Rajkovic,Grujic,Jovic) a novac kao prihod je utrosen. Ostali mladi koji cekaju daleko su iza ove trojice a i ne igraju. Onaj mamlaz nece biti izabran ponovo pa ce "cudotvoran" prihod prestati da stize. Pojacanja su vam na nivou MORDOVIJE, tako da molite boga da vas ne padne opet Kairat ili iz drugih razloga UEFA.
Karlo Veliki
U ovom trenutku Ilic i Fofana nemaju mesta u prvom timu. Mislim da su Alen Stevanovic i Lukic bolja resenja.
Војислав
Срамота за Управу али и за Томића који ћути. Ово је најјаднији прелазни рок и најјаднији састав Партизана који памтим. Кљајић првотимац? Саша Илић првотимац?
Ranko
Anonymus, Vojislav, braco! Kod vecine Grobara je bilo kakva kritika na racun Sase Ilica, svetogrdje!?! "TO ne rade pravi Grobari, koje ne znaju da postuju legendu" Muka mi je od toga. Ilic je nekada bio DOBAR fudbaler, ali nikada vrhunski. Praviti od njega neko bozanstvo je smesno. Postujem ga i nemam nista protiv njega, ali je trebalo da okaci kopacke o klin. A sto se golmana Kljajica tice, tu se slazem sa kolegom Vojislavom . Kada je menjao Zivka, bio je po meni, slabiji od njega. Volim Partizan, ali bas zato zelim da iznesem ono sto mi se u njemu ne svidja.
Nesposobna uprava za GROBARA RS (a i Vojislava)
Prekodrinski brate, odlucili smo da, zbog ispoljenog velikog talenta, Vojislavu ponudimo mesto selektora za najlepse i najjace Vaskrsnje jaje.
Прикажи још одговора
luciano
Prvo dali u timu mogu igrati 4 ili pet stranaca ...sto se tice odbrane to je i uigravano bandalovski..gogua..jovanovic..bogosavac..ispred njih brasanac...everton po desnoj strani ako moze pet stranaca igrao bi fofana ako ne stevanovic.. dalje bozinov..desetka kosovic birmancevic a ilic ce ulaziti po potrebi...i na levoj strani mihajlovic.. na golu mi je svejedno kljajevic saranov nema razlike vidi se da ta destka fali i zivo mi interesuje kad ekipe .parkiraju autobus
pravilo jos ove sezone
4 klasicna stranca i 2 sa ex yu pasosem
Pusher
Fofana svakako treba da igra ako umesto Alena ali onda imamo 5 stranaca... Čuo sam negde da Bandalovski ima Makedonsko državljanstvo ali nigde ne mogu da nađem taj podatak. Može li neko da potvrdi?
Anonymus Singidunensis
+Pusher- Нема македонско држављанство, он сам је потврдио.
Lazarevac
Ima,možeš da nađeš na transfermarktu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.