Почетна / Фудбал / Партизан

ХОЋЕ ЛИ КОНАЧНО СВАНУТИ И ЦРНО-БЕЛИМА: Партизан у Нишу тражи искупљење (19, САСТАВИ)

Да ли је Партизану уочи гостовања у Нишу потребан већи мотив од погледа на табелу и чињенице да је Раднички, савладан у среду у оквиру Купа Србије (2:0), боље пласиран, са два бода више и тенденцијом боље стартне позиције пред доигравање
ФОТО: В. Марковић

Раднички (Ни) – Партизан (19, ТВ Арена 3)

НишСтадион: Чаир. Судије: Александар Васић, Дејан Петровић, Дејан Поточан.

РАДНИЧКИ: А. С. Јовановић, Петровић, Р. Булатовић, Лакић-Пешић, Д. Булатовић, Богдановић, Марјановић, Ђуричковић, А. М. Јовановић, Апостоловић, Тодоровић.

ПАРТИЗАН: Шаранов, Бандаловски, Гогуа, М. Јовановић, Богосавац, Брашанац, Евертон, С. Илић, Стевановић, Божинов, Михајловић.

 

– Очекује нас тешка и захтевна утакмица. Раднички код куће игра добро, поседује квалитет, примио је најмање голова. Изузетно је важно колико брзо ћемо да се прилагодимо на терен за који сам чуо да је у нешто лошијем стању. Домаћин је мотивисан пред својом публиком, покушаћемо да демонстрирамо ниво игре и резултат из четвртфинала купа. Хоћемо са три бода да се вратимо у Београд – истиче Иван Томић, шеф струке Парног ваљка.

Очекујете ли другачији приступ Радничког, после Купа су били незадовољни суђењем?

Прочитао сам саопштење Нишлија, има елемената са којима бих могао да се сложим, прилично и оних са којима не могу, али то сада није ни важно. Не сматрам да то може да нам створи додатни притисак, њима мотив више. Свака екипа која изађе на терен жели да се прикаже у добром светлу, одигра што боље и победи. Ако то може да допринесе да утакмица буде динамичнија, квалитетнија – да, у реду, али Раднички има свој стил игре, баш као и Партизан. Ниво представе ће да буде на добром нивоу.

Биће промена у тиму у односу на среду и Хумску?

– Имамо проблема, видећемо...

Ровити Божинов и Брашанац су пре четири дана превентивно остали на клупи?

– Свако има различите проблеме, Валери са болешћу, Дарко са повредом задње ложе. То су ствари које остављају трага. Брашанац је смогао снаге и одиграо 20 минута у купу. Рачунамо на њих, видећемо колико могу да помогну екипи.

Нишки тренер не може да рачуна за овај меч на још увек неопорављене Милоша Живковића и Владимира Ђорђевића, а у среду се повредио и Марко Томић. Ипак, каже Милан Раставац, у тим се враћа Немања Лакић-Пешић.

Андреја Апостоловић, један од предводника нове генерације талентованих фудбалера на Чаир такође верује у успех Радничког.

Нама је много тешко пао пораз од црно-белих у Купу и желимо реванш пуном мером. Очекујемо велику подршку са трибина и убеђен сам да ћемо са новим бодовима начинити још један крупни корак ка пласману у плеј-оф. Ценимо и поштујемо екипу и сваког фудбалера данашњег ривала појединачно, али дефинитивно сада је Раднички у предности – рекао је Апостоловић.

На Чаиру се очекује прави фудбалски амбијент, пуне трибине стадиона и коректна атмосфера на терену. И како рекоше и у стручном штабу и играчи Радничког, фудбалски празник.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

LEMI RS
OPET ILIC KATASTROFA PA DOKLE VISE
realan kg
Dokle vise Brasanac,vrati Jeftovica na svoje mesto
Realno
Radnicki je kvalitetniji i pobedice
grobar rs
Kad neko priča o realnosti , a verovatno nezna ni šta ta reč znači.
meraklija trecepozivac
NAPRED RADNICKI NAPRED JUG SRBIJE
deks
Idemo. Kecu Nišu.
Dortmund162km
Protiv Radnickog i nekako. Protiv Vozdovca samo Lekovic moze, da zaustavi Marinkovica. A njega su otpisali, isto kao i Subica.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.