Почетна / Фудбал / Партизан

Николић: Свима мора да буде јасно где је данас српски фудбал

"Партизан је спреман да на најбољи начин представља Србију на европском путу и задржаћу се на том сегменту приче. У нас, нажалост, одавно поједине речи добијају сасвим другу конотацију, далеко од смисла и логике здравог разума"

Тренер Партизана Марко Николић не жели да стави превелики терет на леђа својим пуленима пред двомеч са Лудогорецом у квалификацијама за Лигу шампиона.

Више пута је поновио да евентуално испадање не треба схватити као трагедију с обзиром на квалитет фудбала у Србији:

Не бих волео да ширим причу на ту тему, иако свима мора да буде јасно где је данас српски фудбал. Партизан је спреман да на најбољи начин представља Србију на европском путу и задржаћу се на том сегменту приче. У нас, нажалост, одавно поједине речи добијају сасвим другу конотацију, далеко од смисла и логике здравог разума.

Време за промене

Јавно обзнањена идеја Томислава Караџића, председника ФСС, да календар од наредне сезоне буде прилагођен представницима Србије у Европи и шампионат почне средином јула, остала је без одјека шире јавности.

За то време, чак половина елите нема основне предуслове да занимљив предлог и заживи, па је јасно да ће, као и све, код нас морати да причека боље дане. А њих нема ни на видику.

С обзиром на статус наших клубова у Европи и податак да ћемо догодине још раније на терен, јасно је какав календар нам је потребан. Инфраструктура остаје главни проблем, али ваља размислити у правцу промена и почетак шампионата заказати кад и остале земље у окружењу – кратко је прокоментарисао Марко Николић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Па кад овакви тренери раде у нашем фудбалу наравно да и фудбал тако бедан и јадан. Кад код Вас господине Николићу игра Шкулетић који може гол да постигне само ако га лопта погоди случајно и промени правац и док задњег игра Трајковић који је за коју секунду бржи од пужа и кога претрчавају као да је камен на путу. Све док такви имају места у постави онда је јасно ко је где и ко ће где бити. А Шкултићаљ води кући и стави у башту па за њега вежи парадајз. Толико о томе зашто је наш фудбал ту где јесте. Паметхније је да не дајете изјаве да се народ не смеје као добром вицу.
Bojan
Nikolicu, pusti se demagogije, i gledaj kako cete proci Ludogorec. Manje price, sve pokazite na terenu. Da si trazio pojacanja od Djure, sigurno bi ih dobio. Sve su to price, koje me podsecaju na bajke.
Joca
Dobio bi pojačanja kao što su ih dobili Stanojević, Rašović i drugi. Đurić i kompanija neće imati alibi ukoliko ispadnemo, oni će biti isključivi krvci što nismo prošli i što nismo doveli pojačanja kada je trebalo. Jedini FK na svetu koji dovodi pojačanja posle priprema je Partizan.
sumider moder
Koga bre interesuje liga sampiona bitno je kako da zvezda otme i sledecu titulu.Nema nista uvredljivo ali tesko da objave komentar
sale z
Ne bavi se Nikolić demagogijom. Samo priča pustu realnost, a realnost je da Ludogorec ima dobro plaćene igrače. Tim je izbalansiran, svi zajedno vrede više nego Partizanovi igrači. Naša sreća jedino može da bude što im je odbrana bukvalno desetkovana. Što se tiče ovih koji kažu da se kitimo tudjim perjem, neka samo ne zaborave kako su osvojili titulu. Sramota je kad se kaže da i ptice na granama pričaju o tome. Uostalom dokaz njihovog kvaliteta je taj da ne mogu da prodaju nijednog svog igrača. Kao Dauda doneo neku kintu, ali zato perjanice poput Pečnika, Milijaša, pa na kraju i Lazovića, pomirljivim će tonom: Pa možemo mi da igramo i u Zvezdi(jer nemamo kud), to je veliko ime svetskog fudbala. Opet i u situaciji nemaštine, i u situaciji da ne može da registruje svoje igrače za JSL, Zvezda se i dalje nameće "pojačanjima". Nema sumnje u način na koji će ZVEZDAN Terzić napasti titulu sada kada je totalno IN u JSL. Što se tiče Partizanovih šansi, nisu velike, zbog uprave i pojačanja(-).
popaj
sta si se Nikolicu utrto odmah dobices samo tri-cetiri komada,,tako ti je to kad jedes tudji(Zvezdin)kolac pa se udaras u prsa ja igram ligu sampiona,,
Branko
Ti jos nisi pojeo porciju spanaca. Zatrazi od tvoje uprave, da od sada pa nadalje na ulazu u noksir uz bugarski sendvic, obavezno da daju i spanac. Bar toga imate u noksiro, koliko god hocete. I pecurke.
Joca
Aj ti polako galopiraj dalje od Nikolića, i udaraj se kopitama o zadnjicu . Oči cele Srbije uprte su večeras u jedinog srpskog predstavnika u evro-takmičenjima. Za kolač se obrati UEFI, mi tu ništa nismo krivi, koliko god vi pokušavali da okrivite PFK,Nikolića i ove momke. Što se niste žalili na odluku o izbacivanju ? Bila prpa da se kazna ne produži na jedno 2-3 godine ne igranja evro takmičenja . Niko vam ne može garantovati da ćete sledeće sezone igrati kv. za LŠ ili LE. Stari dugovi nisu plaćeni a novi će stići na kraju sezone na naplatu. Vidim rusi i arapi se izlomiše da vam daju lovu da se izvučete iz ambisa. Niko normalan neće dati za cz 50 milki da otplati dugovanja, zato što mu se te pare nikada neće vratiti, a vi i dalje živite u bajkama podaničke štampe.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.