Почетна / Фудбал / Партизан

Моца Вукотић: Дружење је важно, без обзира што смо на супротној страни Топчидерског брда

Ког сте играча из Црвене звезде посебно ценили, познато је, изуев Јована Кулета Аћимовића?
ФОТО: И. Милутиновић

- Много њих... Понајвише Станета, Павику, Филета, Дулета, нешто млађег Пижона... да не говорим о Џаји. 

Кад и где се зачело велико пријатељство с Аћимовићем?

- Класика, у репрезентацији. Обојица волимо шах...

Ко има већи „рејтинг”?

- Куле је мало бољи, можда - осмехну се допадљиво, Вукотић. - Дружење је важно, лепи заједнички тренуци без обзира што смо били на супротној страни Топчидерског брда. Утакмица је била једно, тад нисмо бреновали један другој, наша виђења сасвим други пар рукава.

 

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Crno-beli 1953
Jedan odgovor za tebe Luka: zato sto su nama bar u 50% naseg postojanja drugi postavljali rukovodstvo,nije se onih pravih normalnih navijaca nista pitalo kao u zadnjih 10god.Postavili toletada bi se docepao FSa,i ostavio djurica koga je vas Veliki Poglavica ucenjivao na taj nacin da ce imati zastitu dok bude radio na unistenju Partizana I posto je ovaj to savesno radio kupio je sebi slobodu u kojoj I dan danas uziva.A sto se tice MOCE koga se ja licno dobro secam kakav je igrac bio I sa kojim je zarom igrao ali za rukovodioca nije zbog svoga velikog postenja I ljudskih vrlina jer da bi vodio veliki kolektiv moras biti posten,pravedan ali u isto vreme ako treba I bezobrazan prema onima koji rade protiv kolektiva to Moca ocito ne moze sto pokazuje otkad je postavljen na mesto Direktora O Skole.Dok je bio Nedeljko Kostic nasa skola je bila druga u evropi a sada je mozda cetvrta u Srbiji iza Vojvodine,Zvezde i Beograda iako imaju najbolje terene I uvjete..
Labud
Dule Savic....plakao je kao kisa kada je umro Broz.
Max076
Kao i tvoji otac i majka, a možda i ti, ako si tada bio rođen?
MMM
Pa sta ako je plakao, plakali su svi tada, sta glumimo sad. A Dule je preveliki igrac bio.
Прикажи још одговора
Ma jadnici
Danas se grobari uce kako su to "cigani" "drugi univerzum" eto tako je danas sa mladjim grobarima, sacuvaj me boze..
Luka Miličić
- Jedno važno pitanje za sve vas koji sebe nazivate grobarima, vođama navijača i sl : Zašto Moce Vukotića, te fudbalske i ljudske veličine, nema nigde u rukovodećim strukturama kluba? Zašto je gurnut u Zemun ( gde je opet ostvario fenomenalne rezultate) da bi bio što dalje od stadiona Partizana...? Mnogo je pitanja...
cika Boris Fr
@Branko; Alal vera na komentaru, cista 10-ka !!!!!
Branko
Odgovor na jedno pitanje za nas Grobare, od onog koji se naziva ciganom: Luka Milicic, nismo mi Grobari uspeli da Mocu i druge legende, postavimo u rukovodece strukture, onako kako ste vi cigani postavili sve vase legende, Terzic, Covic, Kokeza, Toncev, Bogdanov, Vesic, Vucic.....sve "legenda" do "legende". Sta ces, nismo mi Grobari "napredni" kao vi cigani, ali ostaje ono: Grobar je Grobar a cigan je cigan......makar se on zvao delija, panter, limenka, sendvic........
batica
oni su iz RUPE, ne s brda

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.