Почетна / Фудбал / Партизан

Милинковић: Недић није ушао у свлачиницу!

Изјава Жарка Зечевића „после БАТЕ Борисова, Новак Недић је нашао за сходно да уђе у свлачионицу, искритикује тренера и нареди му да Петровић и Фабрисио не могу више да играју, притом, није имао функцију у Партизану”, уз позив да „ако Милинковић има снаге призна то” ражестила је једног од репрезентативнијих овдашњих тренера пред којим су јесенас падали Стеауа, АЗ Алкмар, Аугзбург...
ФОТО: М. Рашић

- Одговорно тврдим да се то није десило, да није тачно – гневно ће, Милинковић. - Новак Недић никад није ушао у свлачионицу... никад! Нит` бих дозволио, не само њему, да вербално насрне на мене или играче. Што могу да посведоче моји сарадници, момци. Увек нас је двадесетак, у свлачионици.

Сходно боји гласа, није било тешко закључити како су Милинковићу пале Зечевићеве речи.

- Жао ми је што се у овако осетљивом тренутку по Партизан пласирала прича без основа, ничим изазвано каља моје име. Мени се ништа слично није догодило у каријери, камоли у овако великом клубу. Опет кажем: није истина, није тачно! 

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Crno-beli 1953
@ robin hud: ne talasaj molim Te.Po tvojoj prici svi su lopovi u cemu si sigurno u pravu ali ja mislim da je nama zlo namjenjeno I ono ostaje ono vece u liku zeke,grubora,cureta I vvv trija ili u liku Bjeke I ovih koji dodju sa njim ipak bar za nijansu manje zlo.Verovatno nisam najpametniji I nemam pravo da mislim da vise znam od Tebe ali sam siguran da je zeka prisutan u svim mogucim talovima I za vreme toleta I za vreme djurica I za vreme ove ba.re koja sebe zove random grupom jer je sve te l....e dovodio I postavljao zeka licno....
crni
ogresili su se o tebe i o klub kada su ti dali otkaz, najveca nepravda otkaz tebi i jokanu...
Dortmund162km
Ima slika na Instagram profilu Bozinova, ko ulazi u svlacionici posle pobede u kupu, i skim se grli Vazura, pod patronatom aktuelne uprave. A vi se pitajte, zasto je smenjen Milinkovic i onaj jadnik Drulovic.
Gogi
Napiši ko je to,ja nemam te društvene mreže,čemu strah!
Lazes...
... Kizo, prodao si se Nedicima, sram te bilo!!! Ti si nula od trenera, velika NULA!!! A bolji si trener nego sto si covek!!!
Branko
Kako se ti (anonimuse) usudjujes da ovako napadnes coveka i kazes da laze? Odakle pa ti znas da ne laze Zecevic? Sto se tice velike NULE, u odnosu na tebe, on je najmanje sedmocifreni broj, pa ti vidi sada, ko si i sta si.
Bojan
Bitno je samo da ce u Partizanu opet biti mafija, kao I do sada. To mu dodje kao sjasi Kurta, da uzjase Murta. To se sprema u Partizanu, pa nije ni cudo sto niko ne razmislja o pojacanjima I velikom I jakom Partizanu, vec o ljudima koji ce se udomiti I uzimati kajmak, puniti dzepove I okupljati mafijase. Zato nam je Partizan tu, gde jeste. Sramno gospodo.
robin hud
e moj Milenko, ne zna se u ovom ludilu kome sada vise manjka para da li Zeki ili Bjeki ili su mozda u talu pa su namjerno napravili ovaj scenarij da jedan mora da pobjedi tako da je njima ustvari svejedno jer bilo kako bilo oni ce opat da se tale kad parice stignu od UEFA i prodaje igraca ! :-)

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.