Почетна / Фудбал / Партизан

Драгољуб Вукадиновић суспендован: По Зекином налогу!

Драгољуб Вукадиновић је суспендован и неће моћи да учествује у раду Скупштине!
ФОТО: Архива Журнала

Одлуку је донела Дисциплинска комисија Партизана по „пријави председника Надзорног одбора ФК Партизан, др Владимира Вулетића”. У образложењу стоји да је „у интервјуу датом 17. маја 2016, истакао активно ангажовање у ФК Металац из Горњег Милановца и да, са места председника УО компаније Металац, руководи радом истоименог фудбалског клуба”, што је у диспропорцији са Статутом Партизана у којем стоји да „председник и чланови органа клуба, генерални директор и запослени не могу директно или индиректно бити ангажовани у конкурентској организацији у фудбалу”.

Разочаран и увређен, без жеље да речи увија у обланде, Драгољуб Вукадиновић јуче је сипао речи као змај ватру!

Срамота шта ради такозвана радна група, на челу са Жарком Зечевићем, диригентом из сенке! И ова одлука, противна здравом разуму, по Зекином налогу, директан је пуцањ на Партизан. Брука – жесток је био коментар бившег потпредседника Партизана, ФСС и дугогодишњег челника Металца.

На терет вам се ставља чланство у управи суперлигаша из Горњег Милановца?

Оставку на то место поднео сам 20. априла и доставио је у Хумску дан касније. Сад питам доносиоце таквог срамног правног акта – како је Металац конкурентски клуб Партизану? Зна се ко су конкуренти шампиону. Значи ли то да је сваки српски клуб у тој групи? А да све буде срамније, понављам, више нисам ни члан УО клуба из града у којем живим и радим. Мизерно је да објашњавају како сам суспендован до окончања поступка, отвореног само дан уочи скупштинског заседања.

Наводно је спорно и ваше ангажовање у компанији Металац?

Е, ту сам председник УО и не видим одакле и помисао да се оспори моје чланство у Скупштини Партизана на такав начин. Компанија је уложила десет милиона у фудбал и не може свима да буде спонзор. Шта је ту спорно и где је моја дисциплинска одговорност?

Долазите ли на данашњу седницу Скупштине у „Земунелу”?

Наравно!

Не прихватате одлуку Дисциплинске комисије Партизана?

Правна регулатива је јасна – само Скупштина може да искључи делегата из његовог чланства. Никако некакав дисциплински орган. Ваљда та комисија треба да суди да ли сам начинио прекршај, а скупштински сазив одлучује о мом статус. 

Плашите ли се инцидената?

Бојим се да се Скупштина Партизана данас неће ни одржати. Чинило ми се да међу њима има часних људи, али та група је створила нездрав амбијент, убацила злу крв. Видите на какав начин су избацили и Остоју Мијаиловића. Доћи ћу у Земун и нека ми забране да уђем. Нема проблема, више ће то говорити о њима, него о мени – подвукао је Драгољуб Вукадиновић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ercov
Ne sme se dozvoliti bilokakav povratak i bilokakva uloga Zecevica u Partizanu jer sve sto se desavalo i sto se desava sa trenutnom vodecom garniturom kluba je iskljucivo njegovo maslo. Partizan moraju preuzeti njegove legende i pravi Partizanovci a ovu Zecevicevu buraniju i anonimuse oterati za sva vremena.
Crno-beli 1953
Pet kom. I od njih 5 cetiri ciganski,sta vi radite na nasim vestima? Cekate da zrtva konacno padne pa da se obrusite kao gladni strvinari.Podrzavate opciju koju void zeka I pljujete po svakome koji nije u njegovom timu.uhvatila vas veca panika nego nas koji se nalazimo u g.....a do guse. Vecina vas,cast vrlo retkim izuzecima jedva cekate nasu propast I zato l....e na svakog ko je protiv zeke I njegove druzine jer sa njima drma najveci zvezdas I najjaci Srbin I oni su vam najpovoljnija opcija a ovamo zeka manipulator izmislja I prica kako zvezdasi podrzavaju familiju Nedic...
Neverovatno
Vidi priznali javno da imaju filijalu....
Metalac filijala
Dragoljub Tajkun Vukadinovic je pravi covek za Partizan. Castan, posten, ima sve osobine velikog coveka. Doduse, kao i vecina grobara...
Vijera sa Autokomande
Pa svašta,šta ima loše što taj isti Metalac godinama daje bodove tvom matičnom klubu,šta ima loše u tome što nigde u svetu (sem ovde) nije dozvoljeno da neko bude član UO drugog kluba ili saveza(Tole) a ovde tvoj klub ima svoje poltrone u UO Borca,Metalca,ranije Hajduka,BSK-a,Radničkog Kg,Zemuna. Što ti izađeš posle meča sa Zvezdom i izjaviš citiram: NAVIJAM ZA partizan. Šta je sporno u tome što Metalac pre nekoliko sezona Zvezdu pobedi,a dva dana pre toga na istom terenu protiv tvog kluba izgubi 0:4! Ti si po potrebi predsednik Metalca samo kada igra sa drugim klubovima,ali sada kada vam je skupština ti si "častan fudbalski radnik". Kako te nije sramota sopstvenog licemerja?
Vijera sa Autokomande
Pa naravno da ste izgubili kada je titula bila izgubljena a dotičnom bodovi potrebni za opstanak,isto kao što je on na tekmi protiv Zvezde bio predsednik Metalca,kao što sad nije. Stvarno u čemu je problem?!
bo
ja koliko znam ove sezone mi smo izgubili od njih, a vi niste i u cemu je tvoj problem!?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.