Почетна / Фудбал / Партизан

Бјековић: Имали смо већину, одлагање у интересу Партизана

Кандидат за председника ФК Партизан Ненад Бјековић рекао је да је очекивао овакав сплет догађаја и прекид Изборне Скупштине, али да је спреман на договор како би се решиле несугласице.
ФОТО: Н. Неговановић

С обзиром на атмосферу која је направљена и пре почетка Скупштине, на уласку на сам СЦ Телеоптик, видело се да ово неће добро да се заврши. Ми којима је Партизан на првом месту, у интересу клуба договорили смо се да, без обзира што смо имали апсолутну већину, прихватили смо компромис да се одложи Скупштина и да седнемо да се демократски договоримо, на прави начин решимо ово питање – рекао је Бјековић новинарима на СЦ Телеоптик.

Он је додао да је било неправилности јер Остоји Мијаиловићу и Драгољубу Викадиновићу, члановима опозиције, није омогућено да буду на Скупштини.

Ствари су биле усмерене у правцу да се ова Скупштина не одржи. У интересу Партизана прихватио сам да се одложи јер ми је Партизан на првом месту – закључио је Бјековић.

Ванредна Изборна Скупштина ФК Партизан, на којој је данас требало да буде изабран нови председник клуба, прекинута је после много несугласица, свађа и увреда.

Нова Изборна Скупштина требало би да буде заказана у року од 30 дана, а потом да се бира председник за наредних 90 дана.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kajzer Soze
Pa kako si imao vecinu manipulatoru ako ste izgubili na glasanju za Radnu grupu. Ovo je skandal da je jedan Djuric jos uvek nije u zatvoru i pokusava da mesetari!
ercov
Ko su Vazura,Vucelic i Vucetic da jednog velikog partizanovca Vukadinovica u munut do 12 izbace iz Skupstine kluba !? Sta u opste oni traze u klubu kada su pod pritiskom navijaca podneli ostavke !? Zlo zvano Zecevic dok se nije pojavio u Partizanu sve je islo ka normalnim odnosima u klubu,njegove ljude su navijaci naterali da sto pre pokupe prnje i napuste Partizan a oni i pored podnetih ostavki glume mafijaske poteze Terzica i CZ. Napolje iz kluba anonimusi hostapleri a klub u ruke pravim partizanovcima i ljudima koji su u Partizanu ostavili najdublji trag igranjem i osvajanjem mnogih titula.
Pigeon
Sta pises, bre, ti? Zar hoces ponovo Djurica u Partizanu?! Pa, ljudi zar su vam svrake popile mozak, zar zaista ne vidite ko je glavni uzrok svioh desavanja i sta se zaista dogadja?
pera
bas je veliki partizanovac, u pm
rocky
Ovo je najgore moguce resenje, opet ce Vazura da dovodi pojacanja i da rasproda sve sto vredi pa bilo ko da dodje nece moci nista da uradi, mora se pod hitno nesto uraditi i oterati Vazura, Vucelic i Vuletic koji krse sva moguca pravila samo da ostanu na funkcijama
pinja
Banda,sve gola banda.Ovo ne moze zdrav razum da prihvati,pa djeca iz vrtica bi se ponsala odgovornije.Znaci da niste u stanju da rijesite problem u osnovi a kamo li komplikovnije stvari.Svi se pokupite i sto dalje od PARTIZANA.Pa vi niste u stanju da vodite ni svoje porodice domacinski nego sa pokradenim novcem prividno dominirate i imate satro postovanje.
Knego
Lipši magarče do zelene trave. Obe grupe treba oterati i formirati novu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.