Почетна / Фудбал / Партизан

Опозиција за нову Скупштину Партизана 6. јуна

Партизан у уторак није успео да одржи седницу Скупштине и одабере руководство, нова шанса за десетак дана
ФОТО: Н. Неговановић

Изборна Скупштина ФК Партизана на којој је требало да буде изабран нови председник прекинута је због несугласица и немогућности да се одржи.

Али, нове информације говоре да је опозиција која се противи садашњој управи, прикупила потписе и предала захтев да се нова седница одржи 6. јуна.

У уторак су кандидати за председника били Иван Ћурковић и Ненад Бјековић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

31
Ja sam za opoziciju ali bez Đurića.On može da glasa na skupštini ali nema šta da traži u upravi kluba.Podrška Savi,Moci,Kralju,Bjekoviću koga je Zečević hteo da kupi nudeći mu mesto direktora.Vazuru,Vučelića,Ćurkovića neću komentarisati jer bi svašta napisao pa se bojim da admin neće objaviti.
roki
Ko je tu kome opozicaja a ko pozicija....sve intelektualci,ugledni i cenjeni.....bogati i mocni a ponasanje ko vasarski klosari.....primitivci i bitange!!!!Slika i prilika jsd partizana!!!!
011100
O cemu ti molim te? Ne radi se o jsd nego o fk...
ercov
Samo Nenad Bjekovic moze doneti stabilizaciju Partizanu !
Ranko
Ljudi!!! Iz obe struje, uozbiljite se, ako BOGA znate! Svima nama koji volimo Partizan je jasno da se klub nalazi u teskoj situaciji, kao i glavne uzroke toga. Na to(njega), za sada ne mozete da uticete. Onda se bar ujedinite i radite najbolje sto mozete iskljucivo u interesu Partizana! Nevezano koja struje pobedi. Partizan je iznad svih nas i VAS. Sada je tesko, pa je to razlog vise da pokazete da vam je stalo da budemo sto jaci. Otarasite se politicara! Pamet, hrabros, postenje! Jedini recept za spas i uspeh!
31
Partizan nije uopšte u teškoj situaciji i zato se hvataju za guše zbog fotelje.Da je u teškoj situaciji Vazura ne bi imao platu 5000 evra mesečno.Postoji dug od desetak miliona evra koji može da se vrati već ove sezone.
muja iz doboja
samo misa tumbas za predsednika

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.