Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан се са Лестером, Спартаком и Андерлехтом бори за играча Вардара

По информацијама из македонских медија Партизан је заинтересован за Ховханеса Хамбарџумјана, десног бека Вардара и репрезентативца Јерменије
ФОТО: http://fkvardar.mk

Црно-бели, међутим, наводно имају конкуренцију у премијерлигашима Лестеру и ВБА, московском Спартаку, те белгијским великанима Андерлехту и Брижу.

Ховханес Хамбарџумјан рођен је 4. октобра 1990. у Јеревану, а за Вардар игра од 2014, пре тога је од 2007, играо за Банантс из родног града.

Македонци помињу и цену од 700.000 евра...

Коментари27
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BalkanScout
Mozda je u igri i argentinac....
Zizu
Ibrahim Balde je 99% novi spic ! Zelje su i mladi G.Kvinataila i Maras iz Rada... opipava se puls Radnickog za Mrkica i Apostolovica.Takodje,Ovusu bi trebalo da potpise.
Zizu
Eo za Baldena su poceli neki da objavljuju ,portali :) Za Mrkica je Tomic pitao posle tekme u Nisu,a Kvintala je dao 24 gola na 29 tekmi,spic iz Gruzije. Videcemo.
@Zizu
Koji Apostolovici i Mrkici, ili Maras?! Ili neki Kvinataila? Nemoj lupati molim te :) Bolje nikog da ne dovode onda.
Прикажи још одговора
državni projekat
Sve će to platiti narod države Srbije kao i prethodnih 20 i više godina !
Branko
Casticu te cetvrtinu bureka i jogurt, da ne bi jeo nesto sto nije za jelo.
Miki pfc
Izvini al ti reče da dolazi Otero, a ovu vest smo vec pročitali jutros na mozzart Nesto mi tu nije jasno u tvom izlaganju.
dejavu
Nisam samo siguran da li sam ovu izjavu procitao negde,pre 3 ili 4 dana.
El Matador
Otero je u svojoj izjavi bio prilično zagonetan. On lično želi da se dokaže u Evropi ali rekao je da je sve prepustio njegovom agentu barem dok traje Kopa Amerika.
Labud
Veliki borci i ponosan narod. Preziveli svojevrsan holokaust. U Beogradu i vecim gradovima su vec stotinama godina elitni gradjani i gospoda.
FkpCascais
Kako ne shvataš? Hoću da kažem da su i jedan i drugi OK igrači i da i jedan i drugi mogu da bud zamene Vuletu ili Bandalovskom. Ali naravno dovesti po potrebi, i samo jednog (svejedno koji, mada Struna deluje malo jači) u slučaju da jednog prodamo.
@FkpCascais
Jesi za Hambardzumjana, ali si i za Strunu?! Sta ce dva desna beka?! Ako ode jedan (Vulicevic,Bandalovski), jednog kao zamenu dovedu.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.