Почетна / Фудбал / Партизан

Радовић: Вратићемо навијаче на стадион

Партизан је минимално поражен од шампиона Кипра, али је и највећим скептицима кристално јасно: у лику и делу Мирослава Радовића, јунака из Дњепропетровска 2005. добио је огромно појачање
ФОТО: ФК Партизан

Како вам се чини екипа?

– Има много новајлија и – квалитета. Треба коцкице да се сложе, доћи ће још два – три играча, гледајући прошлу сезону – бићемо много бољи. Не сумњам у то, убеђен сам да ћемо да се искажемо кроз резултате. Створићемо добар Партизан који ће сви да препознају, вратићемо навијаче на стадион.

И – титулу у Хумску?

– Пратио сам дешавања у Супер лиги, Партизан и Црвена звезда су главни конкуренти, прошле године то није изгледало сјајно што се тиче табеле, ту смо то да променимо. Требало би да буде добро – оптимиста је Мирослав Радовић, офанзивни везиста Парног ваљка.

Коментари31
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

saca
Cim Vazura ode eto mene na stadionu, dotle ni slucajno.
Vicente
Ma sve je ovo lepo odradjeno,i lepse zvuci nego li lane....Ali za evropu ili svako ozbiljnije takmicenje,pored kvaliteta ,mladosti i iskustva potrebno je da je ekipa UIGRANA...Samo u nasoj ili ligi poput nase moze da se dogodi da se ekipa okupi pred sam pocetak sezone ili u prvom,drugom kolu i osvoji ligu...Bilo bi pozeljno,da uprava,ma ko to bio,ulozi malo u ekipu,tako sto ce da zadrzi okosnicu na okupu bar 2-3 sezone,i da polako izbacuje po jednog dva mlada igraca,uz uigran tim.Recimo da bi u tom slucaju,za 2-3 sezone mogli da kazemo da je ovaj prelazni rok dobro odradjen....Pogledajte samo koliko je igraca i trenera promenjeno u odnosu na proslu god,u ovo vreme....Znam da zivimo od pijace,ali ako hocemo ozbiljnije rezultate,lepsi fudbal i publiku na tribinama,igraci treba da se znaju u dusu i da ginu jedan za drugog,ali i mora da se ulozi da se uprava malo strpi od prodaje,neko vreme,da bi bilo vise love...
prc
Smesni ste.....cccccchahahaha
navijac-meraklija
Hahahahaha.....da vratite navijače, pa i u LŠ nije nikada bio pun stadion, a kamo li u Srpskoj ligi ! :))))
napokon
E braco, pratim vec poduzi niz godina prelazne rokove, komentare, igre Partizana i ovoliko pozitive se ne secam jos od sezone kada su dovedeni Moreira, Zuka i Crna Mamba (ne secam mu se imena...), i to tek kada smo poceli sa laganim pobedama u Evropi se javio, a sada, od jednog poraza (ali nisam video utakmicu) svi pricate kako je dobar prelazni rok, nadam se da je sve sto pisete tacno i da cemo igrati u Evropi i ove godine sa atraktivnim i poletnim Partizanom !!
dekidoc
setih se : Lamine Diara....Crna Mamba !
nemam pojma
Dijara.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.