Почетна / Фудбал / Партизан

Партизанов вундеркинд Нишић: Реваншираћу се Звезди у сениорима

Јован Нишић – после Душана Влаховића најмлађи првотимац Партизана. Стручњаци кажу: бисер, везиста племенитог кова
ФОТО: В. Влајић

Ово су ми прве припреме с првим тимом, зимус сам тренирао само у Београду, пролеће провео у Телеоптику. Јесенас сам играо за омладинце, под командом Дарка Тешовића (1998. годиште). Генерација врви од добрих играча, у тиму који је освојио Кадетску лигу Србије био сам са Бирманчевићем, годину млађим Ђорђем Јовановићем – уводи у биографију Јован Нишић.

Долазак у Хумску се не заборавља?

Ја сам из Новог Београда, кренуо сам у Радничком, баш као тренер Иван Томић, те Ален Стевановић... После шест месеци отишао сам у ШФ ''Премијер'', након две године на турниру у Пазови победили смо у финалу ШФ ''Тешовић'' 7:1, дао сам један, наместио пет голова. Будући тренер ме је довео у Партизан.

Значило вам је шест месеци у Телеоптику?

Привикао сам се на сениорски фудбал. Играо сам офанзивног везног, научио кретања, боље се сналазим на малом простору. Штета што нисмо били први. Иначе, највише волим да играм централног везног.

Шта би требало да поправите?

Дефанзиву, те леву ногу, скок на испуцавање противничког голмана...

Какав вам је скор у млађим категоријама са Црвеном звездом?

Позитиван. До млађих кадета били смо непоражени, омладински стаж сам завршио неуспехом. Надам се да ћу им се реванширати у сениорима, сањам гол, отрчао бих до југа.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Teški grobar
Saše Ilića kumić,bilo je mnogo boljih u toj generaciji ali ne toliko da su za prvi tim.Pitajte Tešovića šta je radio 7 godina?!Nema ni jednog top igrača za prvi tim.Bruka i sramota.
Jimmy Barka
Hoces Niso nema sumnje u to.
Pigeon
Samo polako, ne zuri...Imas mnogo primera gde zurba unisti karijeru...Ipak je prirodni put najbolji i donosi najvise.
Ranko
Pigeon, druze, slazem se. Samo polako. Neka kida na treninzima i uci od starijih i eto nama vrh igraca. Vidim da je Ostojic potpisao za nas. Brine me, sto je Ibraqhim Balde, kome se jako nadam izgleda otisao u PAOK. Ne znam da li je tacno, ali na wikipediji stoji da je njihov. Partizan mora da nadje jednog spica tih karakteristika i slicnog, ako moze i boljeg kalibra. Jos da nadjemo tog nekog i imamo respektabilan tim. Pozdrav, drug!
Pali
Kome ces ti da se revansiras, niko za tebe nece ni cuti.
Karahart
A, ti si...?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.