Почетна / Фудбал / Партизан

Бандаловски: Гробари су одлични са присталицама ЦСКА, а и Софија је близу

Минимална победа Славије над Заглебјем приближила је Бугаре мегдану са Партизаном и изазвала осмех на лицу Ивана Бандаловског, десног бека црно-белих. Пољаци следећег четвртка у Лубину имају шансу за поправни
ФОТО: В. Влајић

Специјално за Журнал из Пољске: Владислав Влајић

Славију има младу екипу, озбиљног председника, стабилне финансије. Славили су у првом мечу, али то не мора ништа да значи, пољска лига је тренутно јача од бугарске. Гледао сам, посредством интернета, 30 минута: дуел са мало шанси, домаћин је форсирао игру на контру. Тренер, Рус, поставио је такву тактику и исплатило се у финишу – вели Иван Бандаловски, с припрема Парног ваљка надомак Балтичког мора.

Непосредно после жреба, чинило се да је црно-белима запао тврд орах у другом колу квалификација за Лигу Европе...

У Европи свако сваког може да победи. Раније је била велика разлика, сада ако стојиш добро тактички, уз мотивацију, све је могуће. Погледајте нас, прошле године смо киксирали против знатно слабијих екипа у нашем првенству.

Бугарин има уговор на још годину дана

Бандаловски би, у случају уносне понуде, могао и у иностранство:

Имам још годину уговор с Партизан, видећемо, за сад сам ту... Част ми је да играм за Партизан, у добрим односима сам са управом и навијачима. У фудбалу се све промени за час.

Бандаловски нема дилему кога би желео за противника:

Наравно, Славију! Ја сам Бугарин, волео бих да идемо у Софију. Сматрам и да нам више одговарају, акценат стављају на дефанзиву, ми знамо да држимо лопту и решимо такву ситуацију.

Десни бек тврди да би освајач Купа Србије имао само номинално улогу госта у комшилуку:

Славија нема много навијача, Партизан би имао већу подршку! Знате да су Гробари одлични са присталицама ЦСКА. А још је и Софија близу...

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Bravo Ivane, idemo!!!!
Grobar
Hoćemo u Sofiju kod nasih prijatelja Armejaca!
rema
Samo ti idi kod svojih prijatelja. Grobar svakako nisi.
JK
Bandolovski poznatji kao matematicar :) ,o kakvom drzanju lopte ovaj prica kad jedini koji zna da sutne loptu Sasa Ilic a ima 40 godina :) ,grobari dobri sa nekima,pa oni su dobri sa svima :)...kad ovaj da intervju ja se ismijem kao lud :) ,zanimljiv lik skroz,pravi bombas kao i direktor Ivica mu... PS: NAJJACE MI JE OVO ,,DOBAR SAM SA UPRAVOM KLUBA,, , kojom upravom,lijevom stranom ili desnom stranom ?! :)
Rodman
I ja sam se ismijao tvom komentaru? Ali ne zato što si duhovit nego zato što si pokušao da budeš na način djeteta od 3 godine da budeš duhovit.
hehe
Prijatelji braco kumovi sve vas vole vasi grobari.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.