Почетна / Фудбал / Партизан

Томић: Нећу да држим своју позицију зубима

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић истакао је да га боли елиминација од Заглебја у квалификацијама за Лигу Европе, али да екипа мора да се фокусира на домаће првенство и врати титулу у Хумску
ФОТО: partizan.rs

- Најлакше је после једне утакмице тражити смену. Спреман сам на све, прошао сам много тога у Партизану и не бојим се за своју позицију. Став клуба је да шансу добију млади играче, није нам потребна легија странаца и то је у интересу Партизана и српског фудбала. После прве утакмице са Заглебјем створила се еуфорија, ватромет, а сада је атмосфера као на сахрани и потреба за линчом - рекао је Томић, уочи утакмице са OФК Бачком на старту Суперлиге.

Тренер Партизана додао је да је спреман да саслуша критике, али да оне буду смислене.

- Стајаћу изнад сваке одлуке, због будућности клуба. Не бих да држим зубима своје место. Отворен сам за сваки вид разговора. Ипак, сада фокус мора да буде на „дуплој круни.

Он је поручио да је Заглебје и Партизан имају исти буџет, као и да је пољски фудбал тренутно испред српски, када се погледају ранг листе УЕФА и ФИФА.

- Заглебје већ три године наступа у истом саставу и има континуитет. То је један од главних разлога за успехе. Имали смо већи посед од њих у два меча, више шутева, пасова, али такве ствари не одлучују, иако мислим да смо били бољи.

Он се осврнуо и на старт Суперлиге и гостовање Бачкој у Новом Саду, рекавши да очекује тежак меч, посебно у оваквој ситуацији.

- Бачка је играла нападачки и допадљив фудбал, заслужено је ушла у Суперлигу. Имају тим који је дуго на окупу, јасну идеју и направили су резултат - закључио је Томић.

Утакмица између ОФК Бачке и Партизана игра се у недељу од 19 сати на стадиону Карађорђе.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Crno-beli 1953
Sta ovo trabunja ova trenerska neznalica?stav kluba je da se forsiraju mladi igraci a oni doveli 10 I od toga ni 1 mlad.proslu sezonu mu izvuce nenormalno nadahnuti Mihajlovic uz nevidjenu borbu za 1 gol na svakom mecu a on kaze posle jedne utakmice.O kojoj euforiji on prica posle prveog meca? Mozda je on bio u euforiji sto kazuje kolika je trenerska neznalica I diletant,napravili 10 sansi,nisu dali gol,naprotiv,nije za euforiju nego za brigu,napravis 10 sansi I ne das gol znaci da trener nesto nije odradio kako treba,bilo bi bolje da nismo napravili ni 1 sansu a dali gol.Dovedu 10 igraca svakog nahvale da bi digli sebi rejting a nekoima ne pruzi sansu ni da ih stavi u protocol.nije li ovaj demagog izjavio da mu ne trebaju Trujic I Knezevic jer su prebrzi,bolji I korisniji mu je Ilic sa 39 god.koji nikad nije vazio za brzog igraca,Vecina pravih navijaca je ovo ocekivala jer smo znali koliku neznalicu imamo na klupi.Prema tome:za njega opravdanja nema, zajedno sa ortacima MARS NAPOLJE!
Pppppp
Vidis Tomicu recimo bugarima jeste stalo da imaju legiju stranaca (ludogorec) da bi svake godine igra ligu prvaka ili ligu evrope,,,niko u evropi im ne kaze bugari imaju legiju stranaca nego kazu to je udpjeh kluba iz bugarske,,e sad kad ste ispali iz evro takmicenja krivi su vam zvezda i nijezina legija stranaca,,,,eee moji grobari koliko ste jadni,,,niste ni sami svjestni ,, ili jeste sto vam jos veca bruka,,jaaaadnnnniiiii steeeee,,
Rade
Ovaj je prolupao,kao i Vezara i Ilijev.Odlazite.
kragujevac
Euforija vatromet,sramota odlazi i povedi bombasa sa sobom.Dobili ste sansu i pokazali da nemate kvalitet za Partizan,da je Partizan privatni klub vas dvojica bi mogli da cepate karte na ulazu u stadion,ovako ste ne zasluzeno dobili sansu i pokazali da neznate
...
" sada fokus mora da bude na „duploj kruni."- A na sta ce posle u slucaju neuspeha ? Prvo je bio fokus na stvarnje tima i sansa mladima,pa pojacanja na potrebnim mestima za Evropu i igranje u istoj.Mlade prodajemo,evropu ne igramo ali on i dalje ima neki fokus !?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.