Почетна / Фудбал / Партизан

Шаранов несавладан 397 минута: Кад почнемо да погађамо, ретко ко ће да нас заустави!

Голман црно-белих „спустио ролетну” у финишу прошле и на почетку ове сезоне
ФОТО: В. Марковић

Партизан - 26 пута пута шампион и један од два највећа српска клуба, с навијачима који увек траже гол више. Отуд, у гро-плану чињеница да црно-бели нису постигли погодак 300 минута, с податком у запећку: исто толико га нису ни примили. Мрежу у двомечу против Заглебја (90 + 120) и на првенственој премијери против Бачке (90) сачувао је – Бојан Шаранов!

- Тачно, нисмо дали гол 300 минута, али смо и на последњих осам утакмица, на којима сам ја стајао између статива, примили само један!

Чувар мреже репрезентативног потенцијала поносно наставља:

- Како год то некоме изгледало, то је ствар која охрабрује и даје додатно самопоуздање. Не само мени. Да би сачувао гол мораш да играш као тим, познато је да одбрана почиње од нападача. Трудићемо се и да у наредним мечевима задржимо концентрацију и континуитет. 

БЛЕКИ, ПОСВЕЋЕНО ДО ВРХУНСКОГ ШТОПЕРА

Шаранов с пијететом казује о најмлађем члану одбране – Николи Миленковићу:

Блеки је фантастичан таленат, огроман потенцијал, с предиспозицијама да израсте у врхунског штопера. Игра веома одговорно с обзиром на године, мора и даље да буде посвећен сваком тренингу и утакмици. Стално му то понављам, ми, старији, одговорни смо за напредак млађих.

Бојан Шаранов, у цугу, није савладан укупно 397 минута! Стасити Вршчанин је „спустио ролетну ” и у финишу прошле сезоне: у финалу Купа Србије против Јавора, у Горњем Милановцу (2:0). Последњи гол је примио против Вождовца, још 7. маја (2:1), у 83. минуту малог градског дербија, после хица некадашњег партизановца Милоша Михајлова.

- Оно смо што стално изнова чинимо. Изврсност дакле, није један поступак, већ навика – цитирао је на крају голман Партизана и Аристотела.

Одбрана црно-белих на почетку ове сезоне није мењала рухо: Бојан Шаранов Мирослав Вулићевић, Седрик Гогуа, Никола Миленковић, Мирослав Богосавац

А КАД ПОЧНЕМО ДА ПОГАЂАМО, РЕТКО КО ЋЕ ДА НАС ЗАУСТАВИ

Голман Партизана верује да ће у Крушевцу црно-бели да прекину голгетерски пост и крену с победама:

- У нападу, дефинитивно, имамо велики потенцијал, верујем да ћемо да почнемо да дајемо голове. А тада, ретко ко ће моћи да нас заустави.

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Igor
Da bi dao gol moras da se otvoris, da napadas, a u tom slucaju se otvaraju sanse i za protivnika. Kao kada tim igra bunker i tezi da izvuce bod, tesko primaju gol, ali ga tesko i daju.
Kica
Bolji golman trenutno u nasoj ligi nema. Veoma mi je drago zbog navijaca sa Tusrskim imenom, vecitog drzavnog projekta sto prate nas klub. Nadam se da ce da ispadnu iz svih evropskih takmicenja jer nista bolje oni nama ne zele i da se pojave svi poverioci i da im naplate to.
Gate 7<>Delije
Pazi ne znam cije je ime partizan, ali znam da im je drzava dala Banjicu,Teleoptik , Jna i milijarde evra, da su najveci projekat drzave ikada!
milan
rece zec i ode u sumu................
Prvo treba videti da li na treninzima postizete golove ? Ako tu ima pogodaka ma onda nema problema nikakvih :) Bice ih i na utakmicama samo dok dodje Surdulica na red i FK Kabel iz NS :)
Napred Partizan
Partizan ima najbolji tim u zemlji, a to ce i dokazati ove godine, pogotovo u derbijima.
rendula
uh, uh... jao....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.