Почетна / Фудбал / Партизан

Синдикат: Функционери Партизана праве „притисак” на полицију

Самостални синдикат полиције Србије (ССПС) саопштио је да поједини функционери Партизана медијским изјавама о наводној спреги припадника МУП-а и појединих структура у клубу врше притисак и позвао их да омогуће законски рад припадницма СБПОК-а и да поштују надлежне државне институције
ФОТО: В. Марковић

Неодмерене и неаргументоване медијске изјаве појединих функционера ФК Партизан о наводном пристрасном раду радника МУП-а у случају коришћења пецата преминулог генералног секретара Дарка Грубора и евентуалних злоупотреба не можемо никако другације да схватимо, већ као директно мешање у рад МУП-а – наводи се у саопштењу.

Како се истиче, радници МУП-а су високо квалификовани и професионални радници који поштују све законске регулативе и начела поступања приликом обављања својих послова и задатака, тако да је сваки вид мешања у њихов рад и покушај деградације њихове професионалности директан вид притиска и покушај омаловажавања и понижавања њихове професије.

СБПОК у Партизану прикупља податке због сумње да су поједини челници црно-белих злоупотребили положај уочи Изборне Скупштине.

Наводно, сумња се да су фалсификоване службене документације и чланске карте како би се у Скупштину убацили нови делегати.

Инспектори СБПОК су у својству градана испитали и Д.В, који је у клубу из Хумске задужен за издавање чланских карата, док су раније саслушане секретарице Љ.М. и Н. Л., као и радник администрације Д. Б.

Сумња се да је у овим малверзацијама коришћен печат секретара клуба Дарка Грубора, који је преминуо почетком јуна ове године.

Позив на информативни разговор у полицију добити генерални директор Милош Вазура и бивши генерални секретар Жарко Жечевић. Изборна Скупштина ФК Партизан заказана је за 12. септембар.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lika
kakava država takvo i sudstvosve korumpirano i zlo srbije.da je pravde nebi ovi ni minute bili na funkcijama.metak je za njih svetinja
Svi smo mi pomalo socijalisti
Treba Subnor da se oglasi, da se vidi ko su pravi partizani.
Bora
Vučelić je jedini imao 'onu stvar',da kaže ISTINU!!
vladimir dr
Vucelic koji je obecao 8 M evra pre dve godine ? Koliko neupucenih ljudi...
Мајор Гашпар
Већ се јавио и синдикат... Је ли то онај исти чији је председник кривично гоњен због изнуде на Бубањ Потоку? Очекујемо да се саопштењем огасе и "Гробари са Космета"..
kad smo mnogo jaki!
Pazi ovo-Partizan jaci i od policije! E, svasta!
ercov
Vucelic zbog javne klevete i optuzbe protiv SBKOP-a bi trebao biti uhapsen i sproveden u policiju a na kraju i osudjen zatvorskom kaznom, samo kada bi se u ovoj drzavi postovao zakon.
Pjer
Onda bi za namestene utakmice u korist Zvezde i unistavanje OFK-a Terzić trebao dobiti doživotnu.
Labud
Da u ovoj drzavi postoji zakon on bi bio odavno osudjen zbog huskanja na rat.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.