Почетна / Фудбал / Партизан

Томић: Неопходна нам је победа у Крушевцу

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић рекао је данас да је црно-белима неопходна победа на гостовању Напретку у 2. колу Суперлиге како би се издигли изнад незгодног тренутка.
ФОТО: ФК Партизан

- Очекује нас гостовање у фудбалском граду и клубу са дугом традицијом. Напредак има добар тим, остварио је добар резултат у првом колу, док се ми налазимо у незгодном тренутку. Неопходна нам је победа, најбитније је да на прави начин уђемо у меч - рекао је Томић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Томић је најавио да се у екипу после повреде враћа млади Марко Јанковић.

- Марко је спреман, лекари су нам рекли да се повреда неће погоршати, иако има бол.

Тренер црно-белих истиче да веома респектује Напредак, за који је изјавио да се добро појачао током лета.

- Мораћемо да искористимо све прилике које нам се укажу. Немам замерке на моје играче, несрећне ситуације су нас довеле до критика, што се одразило против Бачке. Верујем да ћемо пребродити овај моменат.

Утакмица 2. кола Суперлиге између Напретка и Партизана игра се сутра од 19 сати на стадиону под Багдалом.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dijara
Ozbiljno?
FkpCascais
Koja sramota onaj intervju gde Balazic govori kako "Mi u Partizanu ne želimo da gledamo Zvezdu u Ligi šampiona"... sram ih bilo sve koji tako misle. Ne nego treba Partizani Tirana, Dinamo Zagreb, svi turski, mađarski klubovi da tamo budu jel? Sram vas bilo što ste spali na seoski nivo da komšiji crkne krava. U Portugalu je svima drago da sva 3 velika kluba igraju obično LŠ nikome na pamet ne pada da želi drugome da ne igra, jer krajnje bodovi idu zemlji... SRAMOTA!!!
Branko
Slusaj ti portugalska ponistena taksena marko. Ovde svi vrlo dobro znaju, da ti zelis dobro tvom klubu. Samo, stvar je u tome, da ti nemas lica, obraza, casti, ljudskog dostojanstva, da priznas da je tvoj klub zvezdana, a ne Partizan. Mogu da ti naredim dokaza koliko god hoces, ali evo ti samo jedan (jeste da ti inteligencija ne omogucava, da percepiras i ono sto i iole inteligentan covek moze, ali moram ovako zbog prostora) fakat i dokaz. Nikada nisi napisao niti jedan afirmativni komentar, kada je Partizan u pitanju, vec samo neosnovane kritike, besomucno napadanjs Partizana i velicanjs tvoje zvezdane .....a te zvezdana, te .....a.
FkpCascais
Dokazano je u psihologiji da što si neuspešniji to ti više postaje bitno da ti i konkurenti budu takođe neuspešni. I baš zato se ja protivim ovoj izjavi i ovakvom razmišljanju, jer mi NISMO NEUSPEŠNI! Oni neka igraju ove sezone LŠ, pa šta? Igrali smo je i mi i igraćemo je. Ali nije to u pitanju kod nas nego nešto drugo. U našoj upravi i opoziciji vlada mešetarenje koje naravno ne donosi rezultate. Glavnicilj im je guranje dece i poluproizvoda u prvi tim da bi ih prodavali i punili džepove. To se naravno odrazi na rezultate ali se prave ludi. Važno je da i drugi budu neuspešni pa da onda ispadne da neuspeh nije zbog mešetarenja, nego zbog stanja u državi itd. Zato je našoj upravi najbitnije da niko drugi ne uspe, jer bi onda došlo na površinu da mi ne gubimo zbog stanja u zemlji, nego zbog mešetarenja i nesposobnosti ljudi u upravi koji zarad svojih interesa sakrifikuju rezultate našeg tima! Zato Zvezda mora da izgubi. E pa to ne podržavam!
Прикажи још одговора
Micura
Dva napadaca Ivane I da krenemo u seriju pobeda
u nove pobede ko dosad
samo nastavi niz bez prmljenog gola idemo dalje
Napred Partizan
Ljudi, nije vreme za kritike! Samo pozitivan pristup je ono sto je važno sada. Moje mišljenje je da Partizan ima najbolji tim i da ce to i dokazati nadam se. Zar smo zaboravili u kakvom okruzenju funkcioniše Partizan? Ko je nama pomogao i kada? Nas klub opstaje jedino zbog freneticne vezanosti njegovih navijaca i entuzijasta koji pomazu klub. Zvezda dobija 5 miliona godišnje od Gazproma i verovatno još toliko od drzavnih sponzora. Sta je Partizan dobio? Ko je njega i kada štedeo? Pogledajte medijsku podrsku koju ima zvezda( tu isključujem "Zurnal" ) Pogledajte kako sport klub najavljuje utakmice zvezde. Zbog toga ja nikad neću uputiti nijednu jedinu reč kritike prema mom klubu.
Pigeon
Vreme za kritike je vec odavno trebalo da pocne...Ja, evo, necu o igri, stalno to potenciram...Evo, da vidimo...Gde su nama sponzori? Nece drzava, ranije su se vadili, kao ne daju Djuricu, jer je lopov (!?), sada taj lopov nije u zatvoru, nego ponovo talasa (cak i u kokijevom fss-u!?)... Dobro svi znamo da nas preskacu, jer nema para za dva kluba, vec samo za jedan, a oni su uvek bili taj jedan! I sta? Ne mozes da nadjes nigde vise sponzora? Pa, bas zato treba pojacati marketing sluzbu, treba upregnuti ljude iz uo, obavezati svakog da mora dovesti nekog sponzora ili cao iz uo itd itd...postoje razni metodi, a nama onaj iz marketinga, izgleda, da ima jedino zaduzenje da falsifikuje!? Najteze je u nasem okruzenju, propale rijaliti drzave, naci sponzora, ali bas zato i biras u upravu ljude koji bi to trebali da mogu...Od drzave uzmi sta mozes, ali kako si sam rekao, moramo u se i u svoje...Pa pogledaj, naseg glavnog sponozora, raspali nose na ledjima!? Verovatno i za vise novca...
Novica Ubica
Nije vreme za kritike?Ispali iz Evrope u prvom kolu,nisu dobili Bačku,doveli nikakve igrače(Radovića,Đurđića) i nije vreme za kritike.Pa kad će da bude vreme?Kad se zvezda odalji 25 bodova?Sad je vreme za najveće kritike i skidanje uprave i trenera dok ne bude prekasno,ili ti dok ne izgubimo titulu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.