Почетна / Фудбал / Партизан

Влаховић стартер за Партизан први пут у каријери у 20. мечу

Млади нападач је прошле сезоне уписао 18 мечева, 14 у првенству и четири у купу, гарнираних са три гола: Раднику, Спартаку и Јавору, увек добијајући шансу са клупе
ФОТО: ФК Партизан

Душан Влаховић је против Напретка у Крушевцу одиграо 20. утакмицу за Партизан, занимљиво – прву као стартер!

 

Млади нападач је прошле сезоне уписао 18 мечева, 14 у првенству и четири у купу, гарнираних са три гола: Раднику, Спартаку и Јавору, увек добијајући шансу са клупе.

На опроштају Ивана Томића, испоставиће се, од клупе црно-белих, Влаховић је заиграо од почетка, премијерно. Унета живост у игру на реваншу са Заглебјем била му је улазница за првих 11, на терену је остао до 73. минута, када га је заменио Никола Ђурђић.

Душан Влаховић се као и цео тим Партизана трудио, али...

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sale
Ovo dete je i doslo Tomicu glave forsirao ga je a on jos dete nema snage nema kontrolu lopte nema iskustva ali valjda je on sledeca prodaja da se namakne koje milionce za zivot kluba pa mora da igra iako je apsolutno nezreo nema u fudbalu nista na silu sve dodje kad mu je vreme a ovom klincu je vreme da sad guli maksimum omladince pa Teleoptik pa onda polako prvi tim zna to i Tomic ali valjda je morao tako bilo mu naredjeno i cao.
buduci advokat
Vlahovic od 16 godina je vise pokazao i ima veci kvalitet nego panjevi Djurdjic i Bozinov koji imaju 30 godina.Toliko.
ako si ti buduci advokat...
ode srbija u majcinu. ali dobro, vi i zivite od vecitog oduzenja tudje muke i tudjih zavada. i reci su vam takve da samo pujdate ljude jedne na druge. bozinov je upropascen u partizanu i unakazen taktikom. kao i djurdjic. kao i sasa ilic koji je stanoju igrao levo krilo. kao brasanac kad igra zadnjeg veznog umesto onog sto u menadzeru zovemo MC. ni bugar ni djurdjic nisu za solo igru. obojica ssu naterani da se vracaju po 30 metara za loptu i onda svi hocete da daju 25 golova. kako ? ajd reci kako? nisu oni masine. njima treba lopta u prostor, u 16, a ne iza ledja, na 30 metara od gola.
Sexy
Ti se ne razumes u fudbal.
sljiva
jos je zelen,treba mu dve godine naj manje do prvog tima,....
realno
suvise mlad za prvi tim, izuzev ako marko nikolic uspe da od njega izvuce najbolje, inace jos uvek bi trebao da se kali u omladincima, nije sazreo za prvi tim, to je realno, jedino ako marko uspe sa njim sta konkretnije da uredi, oblikuje, pozdrav
Relano
Delim tvoje mišljenje
Labud
I nije jos za startera. Prijem lopte mu je kao Kojicu, lopta se odbija od njega. Ima solidnu kretnju, agresivan je, ali je jos mlad da se Partizan oslanja na njega.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.