Почетна / Фудбал / Партизан

Брашанац у Бетису, Партизану 1,5 милион евра

Везиста Партизана у последњем тренутку променио одлуку, уместо у Гимараешу завршио у Севиљи
ФОТО: И. Милутиновић

Као на филму: Дарко Брашанац је прошао лекарске прегледе и налазио се пред потписом уговора за Виторију Гимараеш, али је у последњем тренутку променио одлуку, из Португалије отпутовао у Шпанију и обавезаће се на верност Бетису!

Везиста Партизана се у понедељак увече отиснуо на Пиринеје и чинило се да је трансфер у Виторију готова ствар. Црно-белима је на име обештећења требало да припадне милион евра. Повремени репрезентативац Србије у уторак је успешно пребродио медицинска тестирања и било је само питање тренутка када ће да парафира трогодишњи уговор. Али...

У Гимараешу су, у последњи час, желели да промене финансијске детаље, што је ражестило Партизановог „моторина” и навело да промени одлуку. Али – и земљу!

Дарко Брашанац је експресно отпутовао у Шпанију решивши да прихвати позив Бетиса и приволи се зелено-белом царству. У Хумској је, претходно, наишао на одобравање, понуда клуба из Севиље, очито актуелна и раније, 50 одсто је „тежа” од Виторијине – 1,5 милиона евра!

Брашанац би у четвртак требало званично да се обавеже на верност Бетису, клубу у којем је, својевремено, играо још један дефанзивни везиста Партизана – Алберт Нађ, до скоро директор био члан златне генерације Црвене звезде Влада Стошић. На стадиону „Бенито Виљамарин”, за зелено-беле, прваке Шпаније 1935. и двоструке освајаче Купа краља 1977. и 2005, неуморни Чајетинац играо би под командом чувеног Уругвајца Густава Појета.

Дарко је за Партизан одиграо 208 утакмица и постигао 26 голова

 

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

10-ка која прави разлику
Не разумем ово одушевљење и захвалност у коментарима. Па те паре је већ 'појела маца'...
JNA ARMIJA
Marko Iharoš je u ozbiljnim pregovorima sa Partizanom,inace desni bek 96 godiste,clan je drugog tima dinamo zagreba.Igrao je za dinamove mlade LS...Pozdrav prijatelju Ranku i svim partizanovcima...
KAPETAN
Olidan klub u Spaniji a Brasanac je to i zasluzio svojim igrama i odnosom prema Partizanu srecno Dare
toma52
Dok si bio u formi bio si mi najpouzdaniji igrac.Zelim Ti da ponovo dostignes taj nivo igre koji si imao.Brasanac,zelim ti puno zdravlja i srece a uspeh ce sigurno doci jer si Ti VELIKI radnik na terenu.Srecno.
Branko
Cascais, pa gde si covece? Danima se prica o prelasku Partizanovog zamenika kapitena u tvom Portugalu, stvar je povuci (i malo) potegni, te pregledi, te prosao preglede, te nije prosao preglede, a tebe.....nema pa nema. Vidis "gospodine" procitani od svakog pametnog ucesnika ovih foruma, da se radilo o fudbaleru zvezdane, danima se ne bi skidao sa ove vesti, a sada muk, nema te nigede. Aha, izvini, zaboravio sam da, kada se radi o Partizanu ti onda imas familiju, a kada se radi o zvezdani...familija ti je na odmoru, pa imas vrmena na pretek........i nikako da nadjes vremena da se pogledas u ogledalo.
as
sta vred,i kada klub od tih para nece videti ni cent, kao i svih proteklih godina

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.