Почетна / Фудбал / Партизан

Партизан све јачи у стручном штабу: Ранковић се враћа међу црно-беле

Партизан ће следеће недеље добити тројицу нових чланова стручног штаба, један од њих биће Љубиша Ранковић!
ФОТО: М. Спасојевић

Некадашњи нападач црно-белих Љубиша Ранковић, тада као секретар, одлично је сарађивао са Марком Николићем у његовом првом мандату у Хумској. Ранковић је у међувремену био и помоћник Вука Рашовића у Динаму из Минска.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bojan
Strucni stab je uvek bio jak I dobar u Partizanu, ali nije bilo rezultata, obzirom da fudbal ne igra strucni stab, nego fudbaleri. Ako imate slab I los tim, onda nema ni rezultata, jedino ako strucni stab bude igrao fudbal.
Zuk
Odlican potez, da se vrate Djordje Tomic, Bata Mirkovic i Goran Petric i da nas Bog vidi.
luciano
Od ovih navedenih samo petric mize biti na vise funkcija u partizanu jer je covek intiligentan a i zeka ga je skolovao kao sekretara moze biti i predsednik a moze i kao trener svi oni su prosli kroz oartizan bez dana skole i iskustva u partizanu i samo im je oartizan sluzio kao igracka zato smo i skupi kostali rezultatski ..nadam se da ce karadzic oreuzeti predsednicku funkcija i ujedno spremati zamenika treba uspistaviti sistem a pisle rezultati dolaze sami po sebi .treba privoleti i lakovica da radi na neko odredjeno vreme jer je covek usao u sustinu i evrooskog fudbala treba okuoiti desetak privrednika koji bi uticaki na budzet kkuba ..a sta je najvaznije uvesti klub sto pre u privatizaciju misko popovic fratelo i njegivi ruski prijatelji cekaju mig. Da udju u klub sa svezim novcem a posle se otvara nova era u fk.partizan.
Ranko
Zuk, ja se nadam da kada prodje skupstina, a Vazura i kompanija odu, da ce svi koje si pomenuo biti na neki nacin ukljuceni u rad kluba.
Knego
Partizanu treba dobrih fudbalera a ne toliko funkcionera!
mali partizan
To ce im sigurno pomoci pa smesno...
Ranko
@"mali" PARTIZAN...Toliko smo mali da si prvi pohitao da nesto naskrabas na prilicno nebitnoj Partizanovoj vesti.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.