Почетна / Фудбал / Партизан

ВЕЗИСТА ИМА ПОНУДУ ИЗ ПОЉСКЕ: Радовићев почетак или опроштај од Партизана?

Да ли је Мирослав Радовић против Рада одиграо опроштајну утакмицу за Партизан у свом другом мандату у Хумској?
ФОТО: И. Милутиновић

Искусни везиста, у срцима Гробара још од 2005. и чувеног гола против Дњепра у Украјини за пласман Парног ваљка у осмину финала Купа УЕФА, налази се на прекретници: остати у Хумској, минулих дана с етикетом појединих функционера (иако никад јавно изречених) бунтовника „заслужног” за одлазак тренера Ивана Томића, или прихватити понуду, такође, „своје” Легије и заиграти у Лиги шампиона?

- Оставићемо то за наредне дане, видећемо шта ће да се издешава – загонетан је после малог градског дербија са Грађевинарима био Мирослав Радовић.

Суботње вече остаће заувек у сећању Партизановом ђаку и доказаном интернационалцу, фудбалеру инспирације, врсне технике, луцидности и потеза: први пут је био капитен Парног ваљка.

ЗНАЧИЋЕ НАМ ЛЕОНАРДО

Партизанову „тројку” против Рада обележио је Бразилац Леонардо.

Супер, из утакмице у утакмицу све је бољи, види се да има квалитет, доста ће да нам значи – похвалио је Леонарда у суботу увече капитен црно-белих Мирослав Радовић.

- Што се тиче Партизана – да, не рачунајући меч у Новом Саду против Спартака када је Саша Илић изашао из игре. Велика част, победа, Гаврана смо испратили на прави начин.

Радовић је ударио печат убедљивом тријуфму, одлично се снашао после прекида и надмудрио голмана тима из Црнотравске. Атрибут лидера, егзекутора, личности од поверења тренера Марка Николића који никад није скривао да му изузетно верује, играчки и људски, разлози који би могли да превагну да, ипак, дужи и даље црно-белу опрему.

НИ САША НЕЋЕ ДА БУДЕ ИСПРАЋЕН КАО ГАВРАН

Мирослав Радовић је емотивно доживео одлазак у пензију економа Бранка Вучићевића:

- Ни Саша Илић неће да буде испраћен као Гавран!

- Гол и победа пријају, свакако. Публика је препознала наш труд, било је неколико добрих момената на утакмици. Надам се да је ово прекретница.

Популарном Мирету су засветлеле очи – љубав према Партизану је немерљива, али у срцу, скроз црно-белом, очито постоји и јед... За разлику од дилеме где ће да игра ове јесени, на питање да ли је ово коначно био прави Парни ваљак јасно истиче:

- Има ту још пуно да се ради. Више рада, боље за нас. У лошој смо ситуацији, али није све готово, има још да се игра. Убеђен сам да ћемо после паузе да победимо у Чачку и спремни дочекамо Црвену звезду.

ЛЕГИЈА МОРА ДА ПЛАТИ

Мирослав Радовић је овог лета раскинуо уносан уговор са Олимпијом и као слободан играч дошао у Партизан, али ако одлучи да само после два месеца напусти Хумску – Легија ће морати да плати.

Управи Парног ваљка не пада на памет да се олако одрекне провереног везисте, уколико га желе за Лигу шампиона Пољаци ће морати ваљано да одреше кесу.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar54
Ja ga ne bih pustio,ali kad nam klub vode trgovci,onda se ishod verovatno zna! I navijaci,koji bi zeleli da on ode su nista drugo nego,ili placenici uprave,ili navijaci reketasi!
Partizanovac
Kolkomputa nas je do sada ipalio.Ja bih ga pustio uz obestecenje i za njim zauvek zatvorio vrata.Treba dati sansu mladjima iskrenim partizanovcima a ima ih hvala Bogu dosta.
Krle
Patka,zna i Legija da je on sada dosta slab,a tek za ligu šampiona.
bebic
za olimpiju je igrao u proslom prvenstvu,tako da moze igrati za Legiju.
gičin ja
MISLIM DA NEMA PRAVO DA IGRA ZA TRI EKIPE TOKOM GODINE (Olimpija; Partizan, . . . Legija))
Aca
Fudbaler nema pravo da promeni 3 tima u jednoj sezoni, a ne godini, pri čemu je Radović ove sezone igrao samo za Partizan...
Labud
Moze u kalendarskoj godini, ne moze u sezoni.
vb
Ja bih ga pustio. Radovic igra lose, slabo se krece i nije to vis isti igrac; treba imati u vidu i da ima 32 godina i da je najbolja forma iza njega. Jedini mec na kojem je odigrao koliko toliko na nivou je bio protiv vojvodine, i nesto protiv javora. Mozda bi trebalo dovesti nekog drugog za ovih par dana, ako on ode; jednog majstora koji bi povezao redove na sredini. Moja zelja je vec nekoliko godina da vrate Djordja Lazica, i mislim da sam dosadio svima sa tim ponavljanjem; procitah da igra za grcki Ksanti; covek je majstor fudbala uvek bio, i sada iako ima 33 godine bi pomogao Partizanu, siguran sam. Drugog koga bi vratio je Milos Jojic. Ili to ili dovesti opet nekog stranca. Da dodam samo da mi je veoma drago zbog Leonarda; ja nisam imao sumnje da ce biti pojacanje za nas. Jednostavno svi brazilci igraju dobro u Partizanu.
Zole
Treba nam desno krilo posto je od Alena i Jankovica slaba vajda

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.