Почетна / Фудбал / Партизан

Марјановић: Истина је да је притисак константан, али зато су победе слађе

"Саша је легенда у сваком смислу и много доприноси тиму. Његова мирноћа и креативност су невероватни. Њега нико не може да замени, само могу да се трудим да допринесем тиму квалитетом највише што могу"
ФОТО: ФК Партизан

Слободне дане на почетку репрезентативне паузе црно-бели користе како би били са члановима породице, супругама, девојкама… Међу татама који слободне дане користе како би се посветили породици  је и везни играч Партизана Саша Марјановић, који је током припрема у Пољској добио друго дете, сина Лазара.

Били смо заиста дуго раздвојени и то је нека жртва коју имају све супруге фудбалера или девојке. Рођење сина сам дочекао у Пољској, али су ти дани управо за мене били нешто најлепше – потписао сам за Партизан и добио сина. Управо ова два слободна дана користим како бих што више времена провео са децом и супругом. Ћеркица Николија има две године и она тражи пажњу што је нормално. Обавезе са терена се преносе и на кућу – каже Саша Марјановић, не кријући да тада не бежи од свих обавеза око деце.

Трудим се да ових дана олакшам супрузи око деце, играм се са њима и преузимам све друге обавезе, како би јој мало олакшао.

Миран живот у Радничком променио је за Партизан у којем је победа императив, а резултат 0:0 се сматра неуспехом.

Партизан и рад у њему се не могу поредити, зато и јесте шампионски клуб. Истина је да је притисак константан, али зато су победе слађе. Са друге стране добри играчи и конкуренција вас стално терају напред. Кренули смо са лошијим резултатима, па је можда притисак био већи сада, али се трудимо да се на прави начин носимо са тим и олакшамо себи.

Живу легенду клуба, капитена Сашу Илића, управо је Марјановић мењао на позицији централног везног играча. Притисак или част?

Саша је легенда у сваком смислу и много доприноси тиму. Његова мирноћа и креативност су невероватни. Њега нико не може да замени, само могу да се трудим да допринесем тиму квалитетом највише што могу.

Марјановић је оправдао поверење које му је указано. Да поред разорног ударца има и сјајан центаршут, Гробари су се уверили против Рада:

Увек то може боље. Драго ми је да сам и овог пута добро центрирао из корнера са десне стране и да је Никола Миленковић одлично скочио и лепо погодио главом за још један гол. Прекид на прошлој утакмици је био заиста добар и када говоримо о мом учинку и Леонарду. Други гол је био пресликан са уигравања на тренингу, тако да нам је донео  позитиван резултат. Рад се увек исплати.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PFC1
Izuzetan igraca sa izuzetnim prekidom,sutom,centarutom takvih posle Drincica nema u partizanu uz to jako je dobar i u skoku i u realizaciji pojavljuje se iza napadaca a moze da igra i zadnjeg veznog izuzetan fudbaler.Iskusan kompletan igrac i na pripremama ko je pratio najbolji igrac partizana ali Tomic je forsirao Brasnaca koji jeste dobar igrac ali vise defanzivno nego ofanzivno Marjanovic ipak znato kavliteniji Marjanovic,Leonardo ce nam doneti prekod igru,golov sa distance,slobodnjake ,korenere...Uz Everotan koji je izuzetan bice to odlican i najbolji vezni red u ligi uz rada sa Markom Nikolicem.
Ma da
Ma Cavi Ernandez, a Everton kao Pirlo.
mlk
Super momak i igrač za velika dela, samo nastavi da trćiš i boriš se kao protiv Rada, igrati znaš a imaš i šutinu i centaršut za primer i bićeš ljubimac grobara. Sretno Mare majsore!
luciano
Pa ovaj covek je dosao da igra on i djuricic su odlicno igrali u prvoj ligi i bolje od partizana sto ne igraju tu bih ja pitao tomica ...nego da se osvrnem jao vucic brani svoje cedo sa ljajicem koga pazarci mislim nemogu da gledaju gledajte grobari nama se neda da idemo u pazar i nikolica samo sto nisu lincovali poniste nam gol i nikom nista e a ciganima vulin ode sa ciganima zajedno na stadion sa velikim transparentom tenka i nista a sad gledajte koje licemeje odu sa transparentom djenerala mihajlovica i to ko najveci boljsevicki klub na svetu klub internacionale ciji je osnivac sta uradio djeneralu mihajlovicu toliko je to bedno zalosno i zato njih zovu cigani jer cilj nebira sredstvo koju su poruku poslali pazarcima sa tenkom i djeneralom i onda se to divljanje pazaraca razmatra protiv drzave cak i ljajic a provikacija nista e tako drava stiti svoj klub punom oarom . Zato mi je drago sto volim partizan do groba ...
Ranko
Bas mi je drago za ovog momka i voleo bih da se ustali u timu i da bude motor ekipe. Od Partizana ocekujem da pocne konacno da igra kako treba, da pobedjuje, da se ne muci. O tituli ne razmisljam jer je jasno gde ce. Bitno je da mi probamo da budemo sto bolji i da posle pauze dobijemo Borac, pa one. Mislim da mozemo i moramo.
Мега гига тера Сале
Био једном један краљ, који се звао Сале Илић, бла, бла, бла... Човече, свака њему част, сви га поштујемо, али млађи си 12 година од њега, гризи, ори терен, погини доле, то ми очекујемо од тебе. Биће добро за клуб и за твоју даљу каријеру. А СИ пусти, јер он је зарадио за 3 живота и сада се зезука са вама на тренинзима, а ви му доносите лопте и само што не шените...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.